haha rätt så kul faktiskt!

En man sitter i soffan och tittar på tv och käkar jordnötter. Han kastar upp jordnötterna i luften och fångar dom med munnen. Plötsligt ropar frugan från köket. Mannen vrider automatiskt huvudet just när han har kastat upp en jordnöt i luften och det bär sej inte bättre än att den hamnar i hans ena öra. Han pillar och skakar men lyckas inte få ut den så ha ropar på frugan. Hon kan heller inte få ut den och just som dom håller på så kommer dottern med pojkvännen ut ur dotterns rum och undrar vad som står på. När dom förklarat hur det ligger till säger dotterns pojkvän '' Det ordnar sig!''

Han stoppar två fingrar i näsborrarna på flickvännens pappa och säger '' Håll för munnen och blås så hårt du kan.'' Mannen blåser till och jordnöten hoppat ur örat. Dottern och pojkvännen återvänder till dotterns rum, varpå frugan säger med ett leende på läpparna: '' Det är en driftig kille det där, undra vad det kommer bli av honom?'' Mannen svara:'' med tanke på vad han fingrar luktade kommer han nog bli vår svärson.'' HAHAHAHHAHA!

 

EN blond en brunett och en rödhårig tjej jobbar på en ställe där deras chef, en kvinna, alltid går hem tidigt.

En dag föreslår brunetten att dom ska smita hem tidigt, precis efter att chefen har gått hem. Blondinen och den rödhårige tjejen tycker att det är en bra idé, så alla gör slag i sak. Brunetten går hem och fixa i trägården, den rödhårige gåt till gymmet och blondinen går hem, där hon upptäcker att hennes make och hennes chef har sex. Försiktigt smyger hon iväg och återvänder hem i vanlig tid.

Dagen efter säger brunetten: '' Det va kul, det borde vi göra om.'' Blondinen säger så:'' Aldrig, jag höll på att åka fast.'' HAHA TSSSS.

HAHAH!

 

.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0