GODNATT

hejhejhej.
Dagen har varit riktigt seg, inte gjort någe speciellt.. har bara gått väldigt långsamt.. Men det finns ju såna dagar det med. Men nu mot kvällen så har jag bara degat i sängen å kollat på tv å myst med kissen, men har oxå fått ont i huvudet nu.. så hade tänkt att lägga men och försöka sova. För imorgon är det ju skola igen. Kul. Men godnatt
.
FINA KISSEN ♥
 

SÖNDAG

Hejsan, hemma nu från min pojke ! och just nu så sitter jag å mummsar på kakor, efterlängtande kakoooor !!! gott helt enkelt. Men annars så har jag inga speciella planer för resten av dagen för utom att jag stannar här i igelfors å sover här. menn vi hörs.
.

BRAVE

Hejsan, sitter nu i bilen på väg till älsklingen! Har som sagt varit å kollat på bio, modig och den va bra tom lite sorglig mot slutet.. Sen käka vi å handla lite osv.. Men blir nog ingen mer bloggning idag. Får se !


10:29

hejsan vaknade skapligt, gick å duscha sen käka frulle. nu sitter jag här och plattar håret, ska snart iväg och kolla på bio med lisa linus och mamma, men sen blir det att åka till min pojke, så det blir nog dålig upt idag.. mobilbloggnig snarare. men vi hörs pusshejs !!
.
 å det är ju så där självklart att er regnar en massa.. 

GOONATT

.
så säger jag godnatt, orkar inte blogga mera för dagen osv.. men blir väl en film nu innan jag somnar ! men hörs imorogn hejs !!
 

FREDAG

Hejsan, kom typ nyss hem
Från j2, blev lite innebandy i gympasalen. Fett jobbigt.. Men jag Lisa å elin va ju bästa !! Sen gick jag å elin ett varv å nu sitter jag i soffan å kollar tv. Ska ta med mej kissen å gå upp å kolla film ist eller nått.. Hörs


KSDGHLSKDJHZLÖSR

Hejsan, kom hem för ett bra tag sen ! skoldagen va seg.. Hade som sagt svenska å fick hålla på med att göra debatter.. Gick ju lite sisådär.. Slutade vid 11 å då blev det buss hem packa å sen åkte jag med lisa hem. Hemma har jag inte gjort så mycket.. Kollade typ nyss film med Lisa å nu så sitter jag å lyssnar på musik ! Vi hörs.
.

06:58

Hejsan, idag äre fredag och ska snart gå till bussen. Har vara svenska idag och sen slutar vi vid 11 ! Så det blir skönt. Men vi hörs senare pusshejs

 


DR MARTINES♥



THIS IS FU**ING AWESOME

bloggen är lite seg.. men aja !!!
Efter jag kom hem så gick jag iväg till Emil, gosa lite där å sen gick vi hit ! Köpte glass, å sen så käka vi det + jordgubbar å topping. mysigt gott ! kolla även VD, men nu så gick han för en stund sen. Så nu blire tv å chilla lite
.

TORSDAG

hejsan dagen idag har varit rätt bra ! först skola, hade engelska i 3 timmar.. fick läsa å göra förra veckans arbete. Sen så vid 12 då gick jag å mötte upp mamma å syster, gick å käkade kina, handlade efter å sen blev det tandläkaren. gick bra osv. åkte sen å hämtade lisas bajsdator.. hon har köpt en MacBook Pro inte alls avundsjuk.. nejnej.. men sen åkte vi te posten å hämtade upp mitt lilla paket !! HÖRS
.

21:42

nuuså, nu har jag varit duktig å diskat !! å det va massvis.. Fan inte kul. Menmen. annars så har jag ätit å ska väl lägga med i sängen snart å kanske kolla heartbeats, finns ändå inget bra som går på tvn.. jah så får det bli ! hörs imorogn pusshejs nattiiii ♥
.
tröjan jag köpte, osv.. 

ONSDAG

Hejsan hemma nu och dagen idag har varit mycket lång. men bra !
först tårta med klassen och fick jobba mycket själv, matte sen och det va seg som vanligt.. och lika stressig. Sen blev det stan med Evelina, hittade en tröja efter ett tag. va där en stund men nu är jag hemma och ska ta å diska.. men vi hörs hejs.
.

MYS MED KLASSEN

Mysig med lite tårta så där i veckan på lektionen ! Tända ljus med klassen, onsdagen börjar bra.

.


DON'T YOU WORRY CHILD


TISDAG

Hejsan, hemma nu å blev lite senare än vanligt.. Missa första bussen så fick ta en senare.. Men nu är jag hemma å annars så har väl dagen varit lite seg å har varit mycket trött osv.. Snart kommer min pojke oxå ! Hörs

hiihihihih lilla evelina♥


24♥


---

ahej, äntligen hemma från skit körskolkursen.. fick sitta där från 5 till 20 över 8.. inte kul inte kul alls.. men nu äre gjort iaf så nu kan jag få börja köra osv.. tror jag ?  
iaf, kollar tv å är lite halv trött.. hoppas på bättre dag imorgon å kanske må lite bättre.. men hörs imorgon, förmodligen..
.
 

MÅNDAG

mycket värd dag.. kom till skolan och fick veta att läraren är sjuk. hade bara en lektion idag så fick åka hem igen.. kom hem vid 10 ungefär, har käkat lite å nu så ligger jag i soffan å kollar tv å har lite smått tråk. HÖRS 
.


SÖÖNDAAG

hejj, är nu i lägenheten. kom för nån kvart halvtimme sen å gör inget speciellt har tråkigt med andra ord.. kollar tv å knaprar på en munk eller två. hihi ! nä men blir väl att kolla film eller nått..fast är doch aaapa trött å jao.. imorgon äre skola igen, men slutar 11 så det är väl skönt. Ses
.

17:06

Hej, ledsen för jag inte bloggade något mer igår.. På hem färden så plockade vi upp älsklingen så han sov hos mej. Blev film mys på kvällen !
Men idag så har det inte hänt så mycket, legat i sängen för det mesta.. Men nu så är vi på väg te Finspång. Handla fört å greja. Hörs !


GODMORGON

hejsan, sitter nu i bilen på väg till farmor. Ska lämna lillebror på kalas i busfabriken först, å man skulle ju vilja följa med men va ju inte bjuden..
men annars så vaknade jag anska så tidig, låg kvar i sängen ett bra tag å sen blev det att käka lite frulle. Hoppade in i duschen lite snabbt å greja innan vi åkte. Men vi hörs när jag kommer hem förmdligen 

i've kept it close, always hoping

hellllu, kom hem från j2 för ett tag sen. kollade på någon film, fikade å gjorde inget speciellt. Sen så gick jag å Eliin ut å tog en promenad i regnet ! Hade paraply som tur va men blev skapligt blött ändå.. speciellt om fötterna !! själva skitskor. men som tur är så beställde jag eller mamma äntligen ett par Dr Martens åt mej jippi ! så förhoppningsvis så får jag dom i veckan sen. HIHI ! :):) Orkar inte blogga mer för dagen så säger GODNATT osv.. hörs imorogn !
.


18:24

hejsan, nu äntligen har syster fixat mina naglar. tog ca 2 timmar.. men jao det äre väl värt ! blev helt ok förutom att man måste betala skiten oxå.. äsch lite syskon rabatt får man ju alltid. Men käka nyss å har apa ont i magen.. ska lägga mej i sängen en stund innan man kanske drar på j2. hörs pusshej.
.
byggda på mina egna naglar.
 

FREDAG

HEEJSAN. kom precis hem te igelfors. skoldagen idag ar varit ovärd. hade svenska till halv 11, kollade som sagt film, ''tusen gånger starkare'' som man har sätt måånga gånger. men aja. sen buss hem och när jag kom hem så packade jag allt å sen åkte jag med Lisa å solade. åkte med mamma å handla sen oxå men nu är jag hemma vid 3. KUL.. äsch ! vi hörs !!
.

8:25

Hej ledsen för jag inte har bloggat. Igår när jag kom hemifrån en vanlig skoldag så kom min söta å sov hos mej.
Men nu så äre fredag å har svenska, kollar film å sen slutar vi vid 11. Så Höörs pusshej


GODNATT

hejhej, sitter nu i sängen å är väldigt trött å har ont i både huvudet å magen.. ska kolla på heartbeats nu å sen blire väl att sova. men vi hörs imorgon puss och Godnatt !
 

 

NEW DAY

hejsan, dagen har varit bra. hotell frukost å sen rundtur på grand hotell, riktigt nice ! Sen vare bara matte i 3 timmar.. Slutade vid 3 å nu när jag kom hem så har jag varit duktig å diskat. Men ska förmodligen åka hem sen med 5 bussen. Får se vad som händer då. Men vi hörs senare pusshej.
.



TISDAAG

hejsaaan, sitter nu å kollat på tv å käkar äpple. yummi !! eller nått.. Men iaf, hade tänkt att blogga sista för dagen. Är trött å ska nog så å lägga mej  i sängen å kolla film eller serie. <men imorgon så börjar vi halv 9 å då väntas hotell frukost på grand hotell ! riktigt nice. Men vi hörs imorgon sötnosar. PUSS å GODNATT ♥
.
(oldpix)




19:30

ja hej 1
skoldagen idag har väl varit lite så där.. har varit jätte trött å segig.. regnigt, blött å äckligt. varit på studie besök på louise de geer å kollat... Skit tråkigt. Och när vi skulle gå dit så spöööregnade det.. Så då blev det blött å kallt. Efter skolan så följde med eve å julia när dom skulle ta sprutan, men det gick så bra så. 
Sen kom älsklingen men han åkte hem sen vid 7 ungäger, och då blev det duschen. Men HÖRS
.
 

MÅNDAG

hejjsan, idag så har jag varit mycket duktig!! efter en stund när jag kom hem så har jag städat heela lägenheten. känner mej grymt stolt, är klar så nu sitter jag å tare lugnt i soffan. Har grymt ont i magen men hoppas på att det går över snart.. Men annars så har jag inte gjort så mycket mera. HÖRS
.

14:26

Hejsan, skoldagen idag hartset helt ok! Kom dit vi halv 8 å började kvart över så det va i te så kul.. Men sen slutade vi vid 11 ungefär. Sen så åkte jag å mamma å handla å grejer. Men är i lägenheten nu å komma Tjorven å båtsman !! Hörs senare pusshej.


SÖNDAG

hejsan, som ni kanske ser så har jag fixar lite med bloggen. bytte färg till gul av någon konstig anledning.. men nä va trött på rosa.. nästa gång kanske det blir grönt !! heh, nä men annars så har jag å mamma varit hos mormor å morfar å kollade lite saker. själv kollade jag vad mormor hade i garderoben å hittade en ''stickad tröja'' eller vad man nu kan säga..å lanade den hiihi !! nä men har inte gjort någe vettigt iaf. pusshej !
.




HOME

tjooo, hemma nu efter en stund i stan. kom dit tidigt innan affärerna hade öppnat så satte oss på espresso house å fikade. Köpte lisas present å sen hittade jag en tröja på jc hihihiihihiih. Har oxå kollat på jackorna.. men vi får se vilken det bli osv..HÖRS


10:10

helllu, vaknade vid 9 ungäfär, upp å käka frulle å sen ta på sej kläder osv.. Snart så åker jag å Lisa in te stan, kanskeeeee hittar någe, sen blir det att hämta ut mina jackor hihihih !! men vi hörs när jag kommer hem ellr nått pusshej. 
.

 

GONATT

hellluu, nu har släkten åkt å jag hade tänkt att lägga mej i sängen å kolla film BOLT !! men är sjukt trött så lär väl som na efter det.. men dagen har väl varit bra annars. imorgon så ska jag följa med Lisa till stan, å sen hämta min/mina jackor å se vad det blir av det.. men vi hörs imorgon puss godnatt ! 
.




Mumms


JALSNALEÖNEÖDBAANDÖEN

Tjaaa hemma nu från älsklingen, åkte dit igår å har varit där tills nudå.. Åkte med moster hem för att här hemma firar vi syster. Mormor å morfar är oxå här + kusinerna dårå. Käka nyss å nu väntas bara kakorna.. Men ao vi hörs väl senare. Puss !!

.

gullisen fick stå för bilden. 

 


13:58

hej !
Dagen idag har varit rent utsagt helt ovärd..än så länge. Vaknade lite över 6 hemma i igelfors orkade inte platta håret för bara en svenska lektion. När vi kom till skolan så fick vi görs någe gjors å sen slutade vi lite innan 11. drog ner till bussen så en äckel bil skvätter ner hela mej å eve.. blev lite smått blött men aja. Sen va jag i lägenheten ett tag.. Tills mamma ringde å frågade om jag ville med så åkte med henne hem igen. å nu ä jag hemma å är apa hungrig. HEJS
.

19:48

Hejhejhejhej..
Ligger nu i sängen å väntar på att morfar ska komma å hämta mej. För så duktig som jag är så lyckades jag missa bussen utan att ens gå utan för dörren.. Men jao så kan det bli.
Men annars så har väl dagen varit inte alls kul. Men iaf, när jag kommer hem så blire att duscha och sen ÄTA !! Å sist men inte mins sova.. Så blir nog ingen mer bloggning pusshej

trevligt med lite ljus i ensamheten.. 


TO THE TOP OF THE WORLD


TORSDAG

hhelluu, kom precis hem. Skolan har varit helt okej, först engelska å sen idrott !! dagen har gått ganska så snabbt ändå fast man har 3 timmars lektion. men ibland äre hel okej. fick sluta 20 över 2 ungefär så kom med än tidigare buss. men hade tänkt diska, äta å sen packa ihop mina saker för hade tänkt ta 5 bussen hem å sen åka in med mamma till skolan imorogn. men vi hörs senare pussshejs !!!
.


8:58

hejhej, sitter just nu i skolan, har engleska och skriver om massa skit. Har förs Engelska i 3 timmar och sen idrott.. men dagen ska nog gå bra. 
Ledsen för jag inte bloggade igår, hade inget ork eller lust. Va med hannah efter skolan å snackade med henne. trevligt !!! 
men ska väl fortsätta med detta.. Men vi hörs kanske senare under skoldagen, annars när jag kommer hem pusshej. 
.

 

10:04

hejhejhej !
just nu så har vi logi, med Lola ! har skrivit på datorn hela tiden. på slutet av lektionen så blire att fortsätta kolla på Mr. bean !! å fick även veta att nästa onsdag så ska vi käka hotell frukost. yey hehe. men vi hörs senare ! pusspuss. 
.
gammal bild på elin å mej, saknar henne !♥
 

TISDAG

hejhej. skoldagen idag har varit apa lång å första lektionen va inte alls kul. fick sitta å lyssna å man va jätte trött  .. sen efter lunch blev det bättre, fick jobba själva å det va roligare. heh. efter skolan gick jag å syster te lasarettet å tog den sista sprutan som är satans skönt !! ska göra lite engelska nu kanske.. hörs
.
 
 

HELLO KITTY

hellllu, nu har jag varit duktig å skrivit liiite engelska gjors. men sen kom morfar å störde å då blev det inget gjort.. men sen så blev det oxå en paus med kladdkaka med hallon å grädde ! mumms. och va även ute när solen va framme osv, va varmare ute än inne.. inte rätt. Men nu så ligger jag i sängen å har ont i magen å ska snart sova. hörs imorgon puss godnatt !!
.
mina söta tofflor :') hihi 

KLADDKAKA


MÅNDAG

HEJHEJ
ledsen för jag inte bloggat så mycket idag.. men har inte hart ork eller lust. 
är hemma i igelfors som sagt å det är jätte skönt, träffat syster efter 2 veckor å hon fick öppna sina presenter osv ! men va nyss ute med elin en sväng å har ätit oxå. nu väntas bara den dära kladdkakan i ungen. men först så ska jag plugga lite engelska å sen kanske jag fixar lite med bloggen. hade tänkt byta färg å header osv.. men hörs så länge pusshej. 
.
 


11:25

Hejsan ! Skoldagen idag va väl helt ok, hade lektion till kvart över 11 å nu så väntar jag å Hampus på bussen. Lilla eviisen ligger hemma och är sjuk men hoppas att hon kommer imorgon. Men hörs när jag kommer te igelfors pusshej.


20:46

Hejhej, ledsen för jag Inte har bloggar..
Men åkte te Finspång vid 3 ungefär. Sen efter ett tag kom min älskling, kollade vd å tjockare oss som vanligt.. Men men nu så har jag följt med han en bit å jag är på väg hem igen. Blir att kolla tv om inte film oxå.. Men vi hörs imorgon pusshej!

å för er som bryr er så tror jag att jag råkade kliva på en groda.. intekul intekul.. !! :'( 


SÖNDAG

hej & godmorgon. vaknade vi kanske halv 10 gick upp å kollade tv å käkade frukost. men just nu så sitter jag vid datorerna, håller på med engelska som vi gör i skolan, och har även mitt tjocka täcke omkring mej för det är fortfarande skiiiiiitkallt å mina päron vägrar att sätta på värme.. ja.. inte så intressant men aja. hejdå
.
mycket fni bild♥

STRÖMAVBROTT

hej.
nu mot kvällen blev det tv mys med familjen ! jo men det va väl helt okej sisådär men just nu så sitter jag i sängen med datorn i knät och det har blivit strömavbrott så måste ha telens internet osv..har även tänt några värmeljus för det är piiiis kallt här.. jävlaskit. men blir väl film nu eller nått. HÖRS eller nått.
.





YOU ARE THE FIRE



DET NYA FRÅN DAGEN.



BRAA DAG

heellu !! dagen har varit jätte bra med mamma ! åkte vid halv tio mot örebro, först Ikea å sen blev det marieberg både jag å mamma hittade lite saker, bla en apa cool klocka ett par jeans och sen löpartights äntligen och en ny kedja..heh !! men vi fika även på espresso house å leta presenter te syster. men nu när vi kom hem så blev det kina mat ! men vi hörs senare puss♥
.


GOODMORNING EVERYONE

hejsan å godmorgon ! 
vaknade vid 9 ungefär, gick upp käkade frulle å nu håller jag på å fixar mej. Mamma å jag ska iväg å köpa grejer te Lisa å så kanske det blir någe till en själv oxå. Men kanske bloggar lite senare får se men vi hörs pusshej 

FREDAG

Tjaaba !
Ja.. Idag så har jag inte gjort så mycket vettigt.. Kollat tv, datorn legat i min saknade säng å inte gjort så mycket mera.. Men sen så vare j2 å där lekte vi lekar.. Efter dä gick jag å Elin en lång promenad å snacka av oss lite men nu blire heartbeats !! Puss å Godnatt hörd imorgon.


hejsan kom precis hem. 
efter mamma hade åkt å hämtat mej så åkte vi å handla lite, men är hemma nu som sagt och det är satans skönt !! träffa finfina kissen som självklart låg å sov i sängen. Men dock så har jag inget att göra, lyssna på musik är ett bra alternativ, men får se vad som händer mot kvällen. Hejs.
.


GODMORGON

Hej å godmorgon !
Vaknade hos älsklingen och blev bara att gå upp å ta på sej kläderna å sen åkte han te skolan, släppte av mej först så nu ligger jag lägenheten å halv sover å kollar tv ! Får se när jag får åka hem. Härs senare pusshej


TORSDAG

hejsanhejsan
kom precis hem nu, å det känns riktigt bra att det är helg nu ! 
men i skolan så har vi haft engelska å sen idrott å det va helt okej. men nu så har jag varit mycket duktig å städat å diskat ! sen blir det att åka hem till min pojke å sova där. kanske bloggar mera senare får se. hejs
.

GRATTIS SYSTER !!!


TE MYS

tjo !
efter att ha kollat massa på heartbeats så gick jag å duscha lite snabbt, å nu så sitter jag å kollar på robinson å har lite te mys hihi !
men imorgon äre torsdag och det är sista skoldagen för denna vecka. riktigt nice ! men vi hörs imorgon puss å nattiii ! 

.
 

DU FINNS INOM MEJ

heeej
skol dagen idag har varit väldigt lång å helt okej måste jag väl ändå säga,.. matten på slutet va väldigt seg, satt å lyssnade på gammal musik osv ! efter dä så vara att gå meed en bra fart på bena så man han med bussen men det gjorde vi som tur va. sen när jag kom hem så fixade jag lite nudlar och så kom älsklingen ! men han drog för några minuter sen så nu ska jag kolla på heartbeats !! asbra. hörs puussssshej ♥ 
.
FLER BILDER FRÅN DAGEN.

10:13

heellu,
sitter nu å har någe gjors..men vi ska sluta lektionen med att kolla på mr bean. hehe.. ae men sen blir lunch å efter det så väntas matte lektionen å sen slutar vi ! bloggar när jag kommer hem pusshej
.
 

GODNATT

hej, hade tänkt blogga det sista fr dagen. 
efter skolan så träffade vi hannah och sen blev det att gå på stan med henne och evelina ! hittade inget tyvärr men då har man pengar någon annan gång. men kom hem vid 8 ungefär å har legat i soffan å kollat tv å nu så hade jag tänkt att lägga med i sängen, försöka sova om inte kolla på heartbeats men får se hejs 
.
 

KAN DU MÅLA ALLA FÄRGER I EN VIND

Hejsan,
Just nu har jag lunch rast å innan sp hade vi 3 timmars lektion om service.. Å sen har vi någe annat grojs.. Slutar vid 3 ungefär å då så ska jag gå på stan på hannis ! kanske hitta en väska om inte annat. Men bloggar när jag kommer hem eller nått pusshej

.

douglas booth får stå för bilderna ! ♥

COOKIES

hejsan, klockan är nu tio i 9 å jag kollar på robinson. heh.. nä men dagen har väl varit bra, lite seg när man va hemma själv här å inte gjorde någe speciellt, kollade på film å tv och grejer.. men sen vid 5 typ så kom emil på besök, gick och köpte kakor å cola å sen myste och kollade VD . han åkte väl hem vid 8 typ å då gick jag å duscha ! ska gå å blåsa håret nu hörs imorogn pusshej !! GODNATT
.



+++



MÅNDAG

hejsan, hemma nu och skoldagen va helt okej, slutade somsagt vid 11 och då gick vi till donken å käka ! tog en buss som gick kvart 12 och kom hem nu vid 1 ungefär ! blir att lägga sej i sängen å kolla film eller nått.. men hörs pusshejs 
.

9:55

Godmorgon !!
Sitter nu å väntar på bussen å det är ju skapligt kul..men idag äre som sagt skola å tror vi slutar 11 om inte vi ska göra någe annat.. Men vi hörs puss !!


2/9

heeej ! 
kom precis te lägenheten, har plockat upp alla saker som jag å mamma handla innan å alla kläder osv.. men iaf, nu så kollar jag tv å är jätte trött, blir sova tidigt ! men bloggar nog inte mera för dagen, men hörs imorgon när det är skola igen.. kraaam ! 
.
 

KOLMÅRDEN

Hejsan, hemma nu å det är bara att packa ihop å sen dra till finspång igen ! men har haft det kuligt på kolmården iaf !! men hinner inte blogga så mycket, bloggar när jag kommer till finspång igen Pusshej
.
 




9:42

Hej å godmorgon, vaknade vid halv 9 idag å nu är vi på väg till Kolmården jag mamma Linus å lilla Emil ! + några kompisar te mamma å Linus. Men är faktiskt snart framme å det regnar inte iaf, men kanske hörs senare under dagen pusshej!

.


GODMORGON

Hej & godmorgon, idag vaknade jag jätte tidigt.. Vid 9 ungefär å kunde inte somna om. Men låg kvar i sängen ett bra tag å sen gick jag upp å käka frulle å nu så ligger jag kvar i sängen, är ensam hemma tror jag, så det är helt tyst å jätte skönt !! Hehe nä men ska snart upp å duscha men hörs senare pusshej


RSS 2.0