TORSDAG

Hejhej, kom precis in ! Dagen har varit helt okej, först engelska och sen så slutade jag för dagen.. blev lunch på donken sen gick jag och eve va på stan en stund ! hittade en vit stickad tröja men ska även dit på lördag oxå så ska kolla lite då med mammsen. Men är trött och hungrig nu iaf och ska snart gå hem till Emil. Men vi hörs pusshejs !! 
.
 

Haj

Hej när jag diskar så sköljer jag bara av allt :) fräscht va?


TISDAG

hejsan, Den här dagen har varit helt onödig.. Börja dagen med att jag var suuper trött och skulle försöka ta mej upp. Åkte till skolan och då kom det fram att vi inte skulle ha någon lärare på hela dagen så har då inte gjort ett skit. Åkte hem vid 12, och nu sitter jag i lägenheten och kollar tv och lyssnar på musik. Hörs när jag kommer när. Om jag nu åker hem.. Hörs !!
 

22:02

hejhej, Dagen har gått rätt så segt men har iaf varit duktig och tränat. Åkte ner te finspång med lisa å frida och va där. Kom hem nyss typ, hoppade in i duschen och sen fick jag kolla på matten oxå lite. Sen har jag bara kollat tv och ska snart sova. Super trött. Hörs imorgon puss godnatt !
.
 

MÅNDAG

Hej, kom precis hem från samma gamla måndagar. Alla är lika sega, trötta flummiga.. haha, Nä men började dagen men att försova mej för jag glömde ställa klockan, kom till skolan vid 9 och hade då ingen lärare.. Sen på lunchen så käka vi paus som sagt. Och sen sista lektionen så hade vi entreprenörskap. Fick sluta halv men va ändå tvungen att vänta på mamma så stanna kvar. Sen kom ju mamma och hämta mej så kom hem skapligt !! riktigt skönt. Men nu ska jag ner å käka något. HÖRS ! 
 

PAUS PÅ LUNCHEN MED FLICKORNA


SÖNDAG

Blogg appen är seg och konstig.. Därför kom inte inlägget upp, men nu så funkar det !
Är nu hos kusinerna, ist för att kolla på hela matchen i kalla ishockey hallen så gick jag och solade. Men gick tbx dit sen. Sen så blire bio mot kvällen. Sover i lägenheten och imorgon är det skola igen. Yey.


GODMORGON

Hej och Godmorgon, vaknade för några timmar sen. Låg kvar i sängen längreee och kollade tvd och käka frulle. Sen kom mamma upp och sa att vi skulle iväg till Finspång och kolla på kusinen spela hockey å fira moster. Bara att kliva upp ur varma sägen och ta på sej kläder. Hörs senare !


MYS FRAMFÖR TVN MED FAMILJEN

 

LÖRDAG

Hejj, idag så vaknade jag upp hos min fina pojke !! va där tills Lisa kom och hämtade mej vid 2 ungefär. När jag kom hem så har jag hjälp mamma med maten och kollade nyss på tvd som gick på tv. Länge sen man såg det men ska börja kolla nu när det går på tvn. Annars så äter jag mina osthjärtan och dricker lite cola. HÖRS
.
 

TUSEN GÅNGER OM

Hejhejhej, är hemma hos Emil nu och vi har inte gjort någe speciellt idag. Har för det mesta kollat oth och bara degat. Har ont i huvet och är trött men hoppas att det går över och att det blir en bra fredags kväll !! Hoppas att ni har en, hörs pusshej !


FREDAG

Hejsan, sitter i skolan och har svenska. Skriver olika text typer och vill bara sluta. Är super trött och har ont i huvudet. Slutar vid 11 och det är fredag det ända som känns riktigt bra !! Ska till Finspång sen och leka med Emil. Men bloggar mer sen pusshej..
.

24♥


TORSDAG

Hejsan, dagen har varit helt ok  !! började med att vakna upp med älsklingen och sen dra te skolan. Hade Engelska, på eftermiddagen så fick vi åka till centralbadet i norrköping för att ha en idrotts lektion där. Var dock inte med. Aja. Slutade skapligt så hann med en macka på subway med Eve, Madde och Sofia !! Första gången jag har ätit där iaf. Riktigt gott. Sen åkte jag te lägenheten och lekte lite med min pojke oxå. Hejs.
.

SDJKYERADFGNLHKTÖPÄEHKPTKPÄ

hellu, gårdagen igår va jätte mysig och bra. Såg som sagt bio med med min pojke och då kollade vi på Gangster Squad. Och det va super bra, käkade donken och hann gå å stan en stund. Kom hem vid 10 ungefär och då var vi jätte trötta och somna typ direkt. hörs.

ONSDAG

Hejsan, sitter i skolan just nu och har matte. Innan så hade vi Lola och då fick vi vara ute och springa till alla hotell som vi ska ha praktik sen efter sportlovet. Va kanske så nice när det är mer än -10 ute.. Yey.
Efter skolan så ska jag bara hem till finspång och sen vända, in igen till stan och sen kolla bio med älsklingen. Men vi hörs pusshej.
.
 

TISDAG

Hejsan, blev att vara hemma idag för haft huvudvärk sen igår kväll och mår inte så speciellt bra. Ligger i soffan iaf och kollar på oth. vi höörs puss hej.
.
 

MÅNDAG

Hejsan, Skoldagen idag har bara varit massa flum. Och så har jag varit väldigt trött.. Men nu så är jag hemma. Kom hem för några timmar sen men jaja. Slutade lite innan 3 fick vänta på mamma å se äntligen åka hem. Men har inte gjort något speciellt här, ska hoppa in i duschen och sen se på tv hörs !
.

SDTRFYGUHIJOKPIUYTRYUGIHO

 
Hej. Har inte gjort så mycket efter jag kom hem. Oth lyckades inte starta så gick ner och bakade cookies ist. Har även fixar lite med skolarbete. Svenskan och skrivit mitt CV. Känns rätt bra och vara klar med det.
.
Bästa, men nu mår jag lite dåligt..

FREDAGSKVÄLLEN

 

SÖNDAG

Hejsan kom precis hem. Har varit hos Emil sen fredags kväll, inte gjort så mycket. Nu så sitter jag vid datorn i mitt rum, lyssnar på musik och tare lugnt. Ska snart starta ett avsnitt av oth. Men vi hörs hejs. 
.

LÖRDAGNITTONDEJANUARI

Emil har en stor säng. Puss, ha en bra dag.
 

FREDAG

Hejsan sitter i skolan nu har svenska och lyssnar på musik, taggar inför kvällen. Slutar 11 och då blire direkt hem och sen iväg till Emil ! ikväll blire lite festligeheter men kanske hinner blogga lite mera sen. Men har fortfarande inget ingernet. Hejs.
.

20:40

Hejsan mitt internet är slut till datorn så får bloggar från telen !
Dagen har gått rätt så segt men ändå fort.. Haha? Men missa 3 bussen hem, men Emil kom till mej ett tag ist. Sen åkte jag med Lisa hem. Käka mat hos mormor lämna kläder å hämta grejer. Åkte sen tbx med 6 bussen å kollar tv nu !


TORSDAG

Hejsan, mitt förra inlägg kom inte upp.. Men har kommit hem från skolan nu iaf, hade Engelska och sen slutade vi vid 11. Super skönt !! Har huvudvärk så ligger i sängen och kollar oth å käkar lite nudlar. Gott. Men vi hörs hejs !
.

-


 
 

22:51

Hej, Ligger just nu i sängen och för ett tag sen så följde jag med Emil en bit på vägen hem. Han har varit hos mej å kollat lite film. Annars så mår jag inte alls bra, mår illa men hoppas det går över tills imorgon. Ska snart sova, super trött. Men vi hörs imorgon puss godnatt.
.

ONSDAG

Hejsan kom hem för ett tag sen fick sitta utan för och vänta tills emil kom men nycklarna. Har inte mer än ätit å sen så somnade vi en stund.. så är ganska så tröt nu.. Men annars i skolan så började vi som sagt senare för att vi skulle till brandstationen. Hah som alltid så äre väldigt långtråkigt men vi fick en liten fika med varm oboy så vi vaknade till lite. Var där till 11 å sen så hade vi matte. Det va väl dagen. Hörs senare !
.

EJRTKPLKREWJOXHWLAGKNF

Har förflyttat mej till sängen nu å känner att en huvudvärk börjar krypa fram.. inte kul inte kul. Men annars så börjar vi halv 9 immorgon så får sova en kvart längre YEY. hejs.
.

17:32

Helllu, sitter å chillar i soffan å käkade nyss nudlar !! gu va gott det va ! Men annars så lyssnar jag på musik å kollar tv. Hade tänkt att gå å köpa en munk eller två.. jätte sugen :( Men sen så kommer min pojke hit iaf ihihih hejs!
.
 

TISDAG

hejhej, kom precis hem och man kan säga att dagen va lite som igår.. lite flum å inte så mycket arbete.. hah. Va väldigt trött på morgonen å så hade vi ett brandalarm som gick i gång mitt i snö ovädret !! Kallt. Men annars så har dagen varit helt OK. Hörs !!
.

MÅNDAG

Hejsan, hemma nu efter en lång och väldigt skum dag måste jag säga.. Måste nog bero på hur trötta alla är. Gick lång dag idag och vi hade besöksnäring på morgonen och på eftermiddagen så hade vi entreprenörskap !! Efter skolan så gick jag å Eve och solade, va länge sen men ska försöka göra det någon gång i veckan iaf för ingen solresa är ju planerad.. aja vi hörs !
.

BONJOUR

Hejsan och godmorgon, är redan klar för att gå men är en stund kvar tills bussen går så slänger in ett inlägg. Slutar klockan 3 idag ist för 11 som vi gjorde förut.. Och får se va våran ''nya'' lektion är för något. Men hörs när jag kommer hem.

21:40

hejsan, kom till lägenheten för ett tag sen. 
Men jag har ju varit hos kusinerna och där så var vi i några timmar, sen så åkte vi och handlade massa mat hit. Hade verkligen ingenting.. Men nu så finns det allt möjligt. Hah. 
Förövrigt så har jag ont i magen för allt vi fick hos kusinerna osv.. Men ska nog lägga mej å kolla film å sen så blire nog att sova. Sjukt trött ! HÖRS kanske. 
.

GODMORGON

Godmorgon, vaknade skapligt, låg kvar i sängen en stund och sen gick jag upp å käka frulle å såg lite tv. Duschade nyss å ska ta på mej kläder å sen så ska jag bara ta det lugnt, packa mina grejer för hade tänkt sova i finspång denna vecka. Men ska även till kusinerna senare och fira kusinen som fyllde för ett tag sen !!
.

GODNATT


20:38

Hej, Har varit nere å käkat räck macka å kolat lite på tv nu. Men känner att jag inte är på humör för någonting.. Men får bli en film eller nåt, får se. Annars så har jag fixat lite i rummet, städat lite å så. Blev inget lugnt inlägg men jaaou. Hörs
.

NYTT

Efter maten så kom mamma med grejer till mej som jag hade beställt för några veckor sen. Ett linne, T-shirt å en kjol, en vanlig svart kjol som jag har letar efter överallt ! äntligen. Oh den blev jätte bra å allt annat med. Så ibland behöver inte allt man beställer över internet vara värdelöst. juppie !

LÖRDAG

Hejsan kom hem precis hem från min pojke. Blev en bra kväll sen.. va ute å sen kolla massa oth !! Är trött för övrigt å har inga roliga planer för kvällen osv. Men ska ner och käka nu så vi hörs.
.

å jag måste säga, under 2012 så har jag blivit så ''förälskad'' i dessa små krabater. hiihi guulliga

FREDAG

Hejsan, idag så blev det att gå till skolan . Hade svenska och sen så slutade vi för dagen men va ändå värt att träffa alla i klassen osv. Efter så gick jag till lägenheten å han inte vara mer än att gå in så kom Emil. Tillbringar natten hos han men ska försöka blogga mera. Hörs!


TORSDAG

Hello, ligger i soffan å där har hela dagen spenderat.. Mår rätt så bra nu iaf å är inte "sjuk" längre.
Som sagt så ligger jag i soffan och kollar bb å tare lugnt. Hade tänkt att duscha sen iaf så man kan bli lite fräschare än vad man har känns sej under dom här dagarna när man har varit sjuk. Men vi hörs !


JAN. O8, 2013

Hejsan, ledsen för jag inte har bloggat.. Men så här är det att jag har gått å blivit sjuk. Magsjuk faktiskt så har inte haft något ork eller lust att blogga.. Men nu så känner jag mej lite bättre och har faktiskt inte spytt någonting idag. Får hoppas att det håller sej så oxå.
Men ville bara säga det så ni vet. Men ska försöka slänga in ett blogginlägg när jag känner att jag orkar. HÖRS
 

23:32

Hejhej, sitter nere vid tvn å kollar gamlagamla bb avsnitt, rätt då bra ändå. Saknart dock.. Men nu så ska jag gå å göra mej en natt macka å sen så ska jag väl gå å sova.. Puss !


HEMMA

hej, ledsen för jag inte hann blogga något mera. Appen va suuper seg.. 
Men nu är jag iaf hemma å bloggar nu. Kom hem runt 7 tiden.. så har varit en lång dag där. Och för er som inte vet riktigt vad Boda Borg det är som jag har fått frågan om. Googla.. haha nä jag skoja bara. Boda Borg finns i olika delar i Sverige, jag har varit på några av dom tror jag, de flesta har samma banor.. Men iaf, där så finns det massa med olika banor å grejer, både där man får krya genom trånga tunnlar till att få tänka så det knakar.. alltså, man börjar i ett rum där man ska sedan försöka på något sätt att lista ut vad vad ska göra där inne å sen förska ta seg igenom flera rum tills man kommer till sista ''rummet'' då man får en stämpel på banas namn. Det kan vara från 2 rum tills 4 kanske. Min beskrivning kanske inte är den bästa heller.. men det är ganska så kul iaf, om man inte är där i 7 timmar..  Och om man är fullt seriös så kan man nog klara dom flesta banorna på några timmar. mitt lag som bestod av följande: Jag Lisa Frida å Elin klarade 10 banor men är grymt stolta ändå !! haha. 
.
å här får ni llite biler för den så långa texten.. hoppas ni orkar läsa..

09:25

Hej och godmorgon !
Sitter nu i bilen på väg till Boda bord.. Är för övrigt väldigt trött, gick upp typ halv 8. Ska försöka blogga skapligt idag ändå.. Men hörs så länge då. Godnatt.


SYDUFIKLDYULDTLDTSIDRTKL

Hej, kom precis hem efter ha varit å käkat Kina mat med pappa och Lisa, va gott som vanligt men har rätt så ont i magen nu.. Har inga planer för kvällen. Blir att sätta på en film nu iaf ! hejs
.

GODMORGON

Godmorgon !
vaknade för en stund sen, har legat kvar i sängen ett tag men nu så är jag uppe ! Men ska med pappa snart för att köpa kina mat. Gottgott ! hah rätt så bra frukost ändå ! Hörs :)
 

GODNATT

 

OSV

Hejsan, ligger just nu i sängen å har kollat lite oth. Svårt å beskriva dagen.. Men humöret har gått upp å ner iaf kan man säga. Inte trött alls, men finns ändå inget uppe att göra så ska kolla ett avsnitt oth å sen gå och lägga mej förmodligen. 
Fick veta en positiv sak idag iaf, att skolan börjar inte förens på onsdag ! Det känns riktigt bra. Men vi hörs hejs !
.

LOTTA ÄGER

Hejsan, dagen har gått rätt så fort. Emil kom till mej vid 4 ungefär och vi har kollat lite gamla bb avsnitt å nu så ligger vi i sängen å kollar oth ska snart sova så säger Godnatt puss !


GODMORGON

Hejsan, sitter just ni vid tvn med datorn i knät. Har inte gjort så mycket idag än så länge.. hade tänkt städa lite på rummet.. Hörs senare. 
 

GODNATT

Har inte gjort så mycket nu mot kvällen, kollade film med famijen men nu så äre serie och en kopp te som gäller. Ont i halsen å ganska så trött.. Men ska kolla klart på detta å sen äre sängen som händer. Pusshej godnatt

NYTT

Hej, tänkte bara berätta att jag beställde en grej från Kan Dee Shop under mellandags rean, och nu så har jag fått hem den. Och det är denna t-shirt. Jag har redan en där ifrån och den tycker jag väldigt mycket om så köpte en till.
 

TA MEJ TILL VÄRMEN


GODMORGON

Hejsan, och godmorgon ! Vaknade vid 12 ungefär och nu så ligger jag och kollar på serie, ska hoppa in i duschen snart. Bara jag och linus hemma annars så har inga planer för dagen.. Fint väder äre ute iaf men vi hörs hejs !!
.

01:26

Hellu. Idag så har jag varit väldigt trött..åkte från Emil på förmiddagen/eftermiddagen där någonstans. Inte gjort något speciellt, legat och kollat på serie och så har jag även varit ute och gått med elin ! Ska kolla ett avsnitt till å sen blire nog sängen. Godnatt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2278116/images/2013/pic_50e37eb1ddf2b33cd5001786.jpg" class="image">


2012

Detta är bara några av få bra minnen från 2012, och några bilder har ni nog inte fått sätt tidigare !! Men nu äre 2013 och satsar på ett roligare och ännu bättre år !

RSS 2.0