bloggrape

älskar dig lotta!
/eve

Ohja !

Hemma från skolan nuråå å med mej hem har jag då Emily klemedsson :D
men sen vi kom hem så har vi varit ute å chillat å tagit lite kort å varit uppe te affärnen å kötp lite grejer tills imorron! å det som händer senare ikväll är att hannah Eve kommer hit å sover för i morron äre LISEBERG kommer bli as kulliigt, TAGGGAA TAAGGAA !
men tror att Hampus å Phille kommer hit oxå men ao höörrssssssss puss :) ♥
.
love ♥

sweeet


stan.

Heejsan, idag så vankade jag halv  9 då.... å kunde inte somna om men gick upp å kollade på tv å så, men sen så åkte vi in te stan å hittade ett par svarta jeans från cubus å en stiggad tröga från cubus oxo, men lisa köpte en oxå så hoppas att få använda hennes oxå :)
men efter dä så handla vi mat å sen ville linus åka te toysrus, så vi andra gick in på media markt å där fick lisa, mamma å Linus en ny mobil... tack så mycket ! men åkte hem efter dä å n sitter jag här å lyssnar på musik men vi hörrees pusss Hej ! :D ♥
.
bilr bara en bild på tröjan, :)

ELLER?! det va ett jävla tjat på dä...

det va ett jävla tjat på en del omogna saker...hmm....hade ju dock värsta diskunionen på fb hmmm jag vaann! :D
nä men en del har ju lixom inget liv stackars dom.
men själv har man ju ett, kollade på idol å tror ju att André å olle kommer gå vidare å hoppas typ, men aao. men blir å kolla på film senare å sen sova ! fast det är ju så här att imorron så har vi ju studie dag som sagt så jävla sööönt! haha men höres PUSS !

Home sweet home

heej hemma nudå, sov ju sov hannah med eve oxo, va jätte kul å jag å hannah va lite crazy eve va lite trött men va kul ändå, Men imorse så käka vi frulle med nutella på så jävla goottt ! ! !
men sen så vare skolan å va juk trött på sven å sen så va jag på matte lektionen så gick jag te lisas lägenhet å sov plugga lite å kola film/tv. å sen så blev det busssresan hem å nu så kollar jag på idol å somnar snart, men ses senare puss :) ♥
.
One life
One love
One piece

Bästa Hannah å Eve ! :D

Heej direkt från Hannah hus nu då, Eve har äntligen kommit å vi har bara ätit å haft kul ! snart så blire att duscha å sen kanske det blir film om inte sova, är jätte trött men det blir skit bra, på torsdag så har vi studiedag å är lediga men här kommer lite bilder under dagen i skolan :)
.

plocka svamp?

Weejjh nu har jag varit å plockat svamp med mamma å Linus, det va tråkigt,, men hittade mycket svamp. så nu blire svamp te kvällen :))
men nu så är jag social å spelar själva skit Wordfeud, å jag suger på det.. men om ni har tråkigt så kan ni adda mig på dä, Lottich men nu så ska jag göra någe annat, typ kolla på film å sen duscha men höreeees ! :) ♥
.
här koommmer lite mer bilder under dagen i skolan ! ^^^^^^^^^PUSS

skoolan.

Heej du. Sitter i datasalen å hare göött.. har no å ska skriva vad Elektrolys är och det går inge vidare, eve suger oxå hihi ;)
men sen har vi idrott tror jag å sen slutar vi. blir bussen hem å äta är jätteee hungrig fast har ju mat sen, men ska fortsätta nu puss hej!
.

oggaaa oggaaa  !

tråkigt.

Heej. idag vaknade jag oxo ganska så tidigt.... men kollade på film å sen så vare fotboll så gick upp å kollade, å självklart förlorade damerna mot Norrköping city. meen aoo bättre lycka nästa gång *host* . Meeen ao kollade ju inte klart på filmen så har kollat klart på den, å nu så gör jag inte har SKIT TRÅKIGT å är skit trötttt, men ses Hej
.
fuck life.

Musik ♥

haha sitter å lysnar på musik,
The Trashmen – Surfin' Bird hahaahahha kärlek te låten,
Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance
Mohombi – Maraca
Flo Rida – Good Feeling
Avril Lavigne – Wish You Were Here
Britney Spears – Criminal
.
Weejjh bra låtar äre ! :D ♥

Chillar galet.

Men hejsan, har nu kollat på idol på datorn för missade ju gårdagens. Men innan dä så följde jag med te Finspång lämnade Lisa å Frida, hade ju inget för mej hemma så följde med. Men efter dä så vare Fotboll nere vid plan kollade lite å sen när det va slut så blev det hög musik å sen så har jag inte gjort så mycket mera. :)
Meen vi hörs senare Tjaaaaaaaaråå ! :)

Nattiiii. ♥

jahhaja, om man ska ta och gå å sova är snart är piiiiiiss trött.. meen pusspuss GÖÖDNATT ! ♥
.

You, in my mind

Haaaallllloo, nu är jag hemma från skolan som har varit mycket mycket skratt tycker jag, HAHAH ;) nä men idag så har det varit ganska så chiiill. men nu så har jag lyssnat på musik å va ute nyss med Lin en stund å ska senare gå te j2 å se vad som händer där men blir kvar vid datorn en stund till, men pussheejdå ! :)
.
haha hannah har ritat lite, men vist är vi söta hiihih :* (ohja)

Ohjaaa!

hallluu, har varit ute men elin en stund å sen så blev det duschen å så har jag kollat på idol en stund men nu så har jag en kamomill tepåse på magen å kollar film haha :D :D nä men det ska tydligen vara bra för piercingen å inte infektera å så,
men det blir skit bra (Y) meeeeeeen ses imorron va blir inge mer inlägg idag men  pusssssheej, å godnatt :) ♥
.

http://www.tv4play.se/noje/idol?title=idol_2011_audition_del_11&videoid=2057065

Chillar galet.

Hej hemma nu å det typ regnar as mycket... men bussresan idag va MYCKET värre än igår, haahaha fast lite kul men idioter allihopa!
men nu så sitter jag å diggar hög musik ! å ska försöka hitta sims 3 men hittar dä inte... men ao ska oxo ladda ner någon bra film å kolla på. men hörs pusshej! Skolan va bra btw :) ( y )
.
haha omg ! ;) så sööötaa !

*

Hej idag så har jag varit i skolan inget kul hände typ, men idag så gick vi vara inne på idrotten iaf, å efter skolan så tjockade vi oss som vanligt på vårat lilla ställe ! men sen så blev det bussen hem å denna gång va bussresan mycket lång.... men aaja lyssnar på musik nu då och har grymt tråkigt men aahaja pussHej.
.
jag vill ha sommar igen, fast den första snön är alltid kul men ändå. sommar är BÄTTRE!

yes.

Heelluu skolan idag har varit ganska så ok, fick veta no provet... haha men aaao men fick sitta uppe i datasalen å det va chill, men efter skolan så blev det å sitta på vårat lilla ställe å sen så blev det bussen hem.
å nu så sitter jag å lyssnar på musik å gör inte så mycket men tjaaråå :)
.
har anmält oss te Liseberg nuråååå så ingen mer klaaga tack! :D:D:D

baseball !

heeejsan, har nu kommit hem från skolan, har haft NO prov hoppas på ett G iaf ! men man vet aldrig, men vi hade idrott oxo spelade baseball fyyy vårat lag SÖÖGGG... men aao haha lite kul vare, men sen så rog vi ner te torget å gick på bussen där.
aao, men nu så kollar jag på one tree hill å det värsta är ju att man måste vänta en hel vecka för att nästa avsnitt går... men vi ses väl PUSSHEJ! :)
.
haha gulleenosar! :*

I'm KING ! :D

HEEEJ, nu har jag varit super duktig å pluggat massor å tror jag kan det mesta oxo,
men annars så kollade jag på fotboll med Elin å sen kom Hampus å Henrik, va svin kaaaallllt... men tror att damerna vann faktiskt, första gången? :s men ao efter dä så åkte jag med ner te Finspång å lämnade Lisa å Sarah men sen när jag kom hem så hoppa jag in å tog en VARM dusch å sen pluggade jag. å nu så sitter jag här å läser lite baraå ska gå ner å blåsa håret å sen så blire nog att gå å sova men pusssheeejdå! :)
.

Jag är duktig

Heelluu, nu har jag varit å hjälp mamma å städa där nere efter dom, fyy fan va äckligt..... fast aao :)
nu så blire nog att kolla på film å äta är as hungrig, men blir mer inlägg idag så ses puss hej :)
.
weeejh. puss

paparazzi !

men hejjsan sitter just nu i gruksgården å lyssnar på HÖG MUSIK å kollar på när alla springer runt, men förut så lekte dom lekar hahah å det såg as roligt ut, dom gjorde lite allt möjligt men kommer väl upp bilder imorron eller ikväll. men jag kanske ska säga att jag är på lisa, frida å Emmas 18 års fest, men aao är ju paparazzi har tagit en del kort. men nu ska jag sluta blogga men puss ses senare! :) ♥
.


nu blire fotboll.

Heejsan, vaknade ganska så tidigt idag men käka frukost å sen så åkte mamma jag å Linus te stan å kolla lite, men efter dä så skulle linus te Tandläkaren å sen åkte vi hem igen. men nu så sitter jag på mitt rum å typ fryser masssoorr det är FETT KALlllLTT.... Men ska upp te plan å kolla på fotboll med theres, å sen så vet jag inte vad som händer, men ska bra nu PUSS HEJ!
.

Weeejh.

weejjh fyy vilken bra bild :o bättre mobil kan man ju inte ha , (jag hatar min mobil) Men här har ni iaf en bild på min navelpiercing :):):)
.
aaao men ni får leva med den. :)

J2 x)

men heej, har nu kommit hem från j2, va ganska chill körde lite biljard å pingis jag äger på båda :o haha meen vann några gånger iaf. meen nu så blire att kolla på bil tror jag å käka tacos chips å ost dip eller vad det nu är? as gooott iaf meen heejdå! :)
.
haha Elin är oxo rätt så king på det där...;)

Wish you were here.

heejsan skolan som vanligt idag å som vanligt så hatar jag fortfarande fredagar... men i skolan så tog vi kompis kort å inge annat skoj, men nu så lyssnar jag på musik, men kommer väl upp en bild på piercingen senare oxo :) men nu så ska jag nog plugga fast nää. men puss hej! :D ♥
.

It's done.

Heeejsan är nu hemma, från skolan å mm, men skolan va lite seg som alltid typ, hatar sven ! Men efter skolan så tog vi bussen in te stan å käkade först på donken å sen så drog vi te studio316l där vi piercade oss, eve va först å jag å hannah fick sitta å kolla på men för henne gick det bra å sen så när jag skulle göra det så hade jag en ''seg navel'' så det gjorde ont men gjorde ondare efter.. men nu äre rätt så bra typ, men är lite rädd sen när man ska hålla på å pilla påden osv men ajaa (y) fan va glad jag är å ha det gjort :D (a)
men nu så blire å chilla å typ kolla film å plugga lite no, men puuuuuuuuuuuuuusssssshej !
.

NEXT

Weeeejh taggad te imorrorn då :oooo (hmmm)
.
fyyyyy fan va gryyyyyyyymt ! :D

Fuck LIfe.

Heejsan, har varit en ganska jobbig dag, eller har varit typ as trött hela dan. började mä att jag glömde mina idrottskläder fast sen kom mamma å lämna dom så jag va med på den, men vi typ skulle springa lite å träna på sin kondition osv, men jag Hannah Eve gick :D :D
men efter skolan så följde jag med Elin när hon skulle ta ett kort te hennes id-kort, å sen tog jag bussen hem å nu så sitter jag å lyssnar på musik å ska snart plugga te no provet som vi har på måndag inte kul..men aaja pusshej!
.
Finaste ♥

Hold my hand.

.
Hej igen, har nu varit ute med Elin en stund snacka lite osv, men tog med mej ett paraply men det kanske nte va så smart, för det blåser ju som fan, flyger ju iväg...... hahah ;)
Men ska snart sätta på en film eller 2 å sen kolla på idol som jag missa igår men aao, höörs kanske senare! :D
.

Weeejh

Heejsan hemma från skolan nu då !
fast skolan va ganska seg men ändå helt ok, förutom att vi hade ett oförberett engelska prov :ooo det va inge kul, men aao haha med det blir som det blir.
men efter skolan så gick hannah eve jag å Emily ner å chilla lite innan bussen kom å jag å Eve har ju då beställt tid å ta navel piercing på torsdag! omg längtar :D :D :D
.
TAGGAA TAGGAA TAAGGAA! ! !

haalluu,

haalluu, nu så va man hemma å det blir att kolla på one tree hill, för kollade ju inte igår.
men annars si skolan idag så hare varit ganska chill, fast bästa va ju på idrotten när vi spelade baseball bara tjejerna för dom andra va på ungdomshälsan. men aaoo vi ägde ut alla fy fan va vi är bra :D hihihi pusshej.
.

Allting kommer bli bra tillslut.

heejsan, kom nyss från duschen å ska nu kolla på idol å sen så hoppas jag på att oth avsnittet har kommit upp på kanal5play, och om det har det så blire att kolla på dä senare!
men nu så har idol börjat så måste skynda mig men puss hejdå :)
.
Lööve yyaah sweeetiii ! ♥

Kolmården !

Här kommer MASSOR bilder på Animals ! :D :D :D :D men orkar inte bäretta vad vi gjorde jag tror ni fattar det mesta vad man gör på kolmården :) xd
.
haha gud så fina bilder :O haha men vi hade feettt tur, det typ regna när vi inte va ute, typ när vi åt å när vi kolla på delfingrejen det va ganska skönt :D :D hiihih

Cuute !

Weeejh sitter här men Eliiiin å nyss så va vi ute en sväng men annars så har vi käkat popcorn brända jävlar men det är oxo goott :D :D
Men senare tror jag att det blir film annars så gör vi någe annat, men ska typ gå upp imorron as tidigt ska åka härifrån halv 9 :o ska ju te kolmården you know! men kameran blir med så blir fina bilder på apor mm !
meen nu så orkar jag inte skriva mer pusss! ♥
.
HAHHAHAHAH *

Dagen.

Goodag. idag så äre så här att jag ska städa lite å sen så koppas jag att få åka te Finspång för att hämta mitt minnes kort å lite sånt hos Eve, å sen så typ klockan 6 så kommer lite folk hit å ska fira lisa å sen runt klockan 8 så kommer Elin osv :D Men aao bäst att fortsätta att städa, det är helt okej att städa om man har musik å om det blir bra h6 men pussHEJ!
.
Puuussaar*

Lonley.

heej igen har varit ute med Elin ett tag fast det är ju så jävla kalt.. gick med min onepiece +ett linne å tjocka tihght, å jag frös :o :s Meen aoo sitter uppe helt själv å lyssnar på musik, alla ligger å sover fast snart kommer väl Lisa hem å då blir jag väl inte ensam men aao nu blire film ! pusss1
.
Ke$ha ! ♥
Va gärna Sociala på Sms, 0709602874 !
Msn, lotta__potta__@hotmail.com haha jag älskar min hotmail! :D ♥ hiihi

aawww*

Heelluu, kommit hem från j2 nu då å det sög... spelade brännboll men mitt lag vann! h6, men aao men blev inte att stanna kvar länge iaf, men ska typ ladda ner någon bra film å kolla på, å sen så typ vänta på att Elin ska komma men så man kan gå ut med henne, men man vet aldrig. aajjjaa Pussss ! :*
.
:*****

Don't stop the party !

Heejsan, hemma från skolan nu då, asså jag hatar fredag bara tråkiga lektioner å inga raster, men efter maten så drog vi ner å köpte cola ^^ men i kassan så tog det en jädra tin men aao, å så vare fett chill på bilder ;) haha ! !
men det värsta på fredagarna är att vi har typ 2 timmar so det sista vi har, aamen kul typ : s NÄÄÄÄ :o :o :o :o :o :o
men nu så blire att lyssna på musik å STÄDA RUMMET! :D pusshej!
.

Great !

Heejjjjjj !
hihi, senare idag så har jag har varit ute med Elin haha hade lite skojjjjigt! gick runt många varv runt byn å pratade massor typ å aao haha kuliiiigt vare iaf, men sen typ nu så har jag bara suttit vid datorn å skulle egentligen träna på glosor med det är jobbig så dä bliv det inte mycket av... men snart ska jag sova är as trött! min egna säg gud så skönt ! meen yees! Seeeyaah, Godnatt! :)♥
.
sen midsommar!
gud va du är bra ! :D

If i can turn back the time, I would


oojojoj :)

Heelluu, hemma nu då ! känns som att jag inte har varit hemma någonting denna vecka men aao ganska nice.
men i skolan så vare typ ganska chill men alla verka vara as trötta sen gårdagen göt här fick man ju inte ledigt nejnej. men efter skolan så va jag med sötaste Hannah å Emily blev att sitta på det gamla vanliga stället ;) hihi mycket mysigt. men nu så sitter jag å lyssnar på musik å har lite tråkigt men puss heej ! :)
.
haha omg ;) hiihi

Stockholm då :D

Hemma från Stockholm nu då, blev att sova hos lisa men iaf.
det va as roligt, men typ först så spöregnade det hela vägen dit å typ när vi gick på museum å skit, hahah kollade ju på cosmonova fast det sög... men sen så åkte vi in te typ stan å gick runt lite där va fett nice tog massa fina bilder både jag å eve tog med kamera men det blir att lägga upp dom imorron, eller eve kanske lägger upp några :) ni får checka
klicka här
men iaf så hittade jag en present te lisa iaf hon ska väll få någe mera men aao får bli en annan gång :) men själv hittade jag ett par byxor från cubus jätte bra ! men resan så kollade vi på film som typ hackade as mycket å så blev det musik å massa prat med gööttt folk å sen gick jag hit med fler pratglade människor men aaoo är piss trött å hungrig meen aao det blir as bra men hööres puss! :)
.

Lovely.

Fyy helvete vad jag är taggad te Stockholm imorron då, fast det dära regnet tycker jag inte om.... men ajja ska bli kul ändå! men är ju gasnka trött typ ska nog snart gå å sova :) Men ska ladda kameran ifall att lix men assåå vet inte, får typ PAAAANNNNIIK! ! ! ! ! :O men aap puss för idag*
.
ååh måste be mormor att sticka en pippitröja te mig nu, + vantar ^^ :D ♥

Grattis te syrran 18 år fan! :O ;) ♥

HEJ alla glada människor !  å gå käkade jag pizza med Andy å Hampus sen drog jag te Evelina å sov där mycker kuligt fast typ somna hiihiih :S
Men idag så fyller ju min syster 18 år då så ett stort grattis te din gummsan :):):):):):):):)♥
så efter skolan åkte jag med bussen te......... å sen kom dom å hämtade mig å sen drog i å käka mat med Lisa å sen va vi hos henne en stund, men nu sitter jag här å lyssnar opå musik å vet inte om jag ska ta med mej kameran i morron te Stockholm eller inte? : s men aajja puss big love te min syrra! :D å alla andra hiihih ;)
.
hihiih ruligt ! :)♥

orkar inget mer.

heejsan idag vaknade jag faktiskt klockan 8 :o kunde ju inte somna om å så, men jag låg i sängen å kollade på film å samma typ.
men idag har jag inte lika ont i halsen men min näsa rinner hela tin....inte kul, men sen så har jag typ gått i mellan sägen å soffan hela tin orkar inte göra någe å har ju inte kommit till att jag har tagit på mej kläder än går fortfarande med sov kläder typ :D
men annars så har jag inte gjort så mycket mera än, joo åt nyss pizza å det va inte så jätte gottt men aaja !
aajust dä, imororn blire nog skolan iaf för får ju typ inte missa mera osv, men det blir nog inte att vara med på idrotten iaf. men HEJJJSS!
.

bild i repris..
Hiiihih blääää. ;)

Heejsan kom nu hem från fotbolleen va ganska chill snackade lite me fölk å så, men haha dom suger det blev typ  7-0 te dom hahahahaaahhaha ! lite kul änndå ;)
meen nu så ska jag kanske städa mitt rum om jag orkar eller så lire en film! men puss hej :) ♥
.
.
Pusssssssss*

Sjuk? : o

amen kul då..vaknade av att ha AS ONT I HALSEN å typ as förskyld.. :O
typ as kul å komma te skolan å sen bli sjuk... tacka så mycket tjejor hihi ;) nää men sitter å kollar på film har kollat på 2 filmer nu på morgonen, å sen så blire nog att gå å kolla på fotboll kanske? bli å ta på mej mycket kläder så jag inte dör!
.
aamen heejdå :)

Boring...

asssåå jag fattar inte.... kan det vara mer dött eller!?!? :o : s 
hatar jävla fucking igelfors just nu, å bara nu. å kanske några fleer gånger. men aaja har as tråkigt iaf, fuck life osv..
.
Men aaja det va helt ok på j2 körde lite lekar ;) haha jag är bäst på charader! :o hiiihiihi men efter dä så blev det fotboll i några minuter sen gick Elin å jag hem igen hahaha, amen ajust dä Liseberg blir den 1 okt OK! :D
.
Men just nu sitter jag iaf å camar med Elin å båda sitter typ å halv sover.....(y) jag tror nog att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg... men aaja!

gooossiiig.

Heejsan är nu hemma från skolan, va ganska chill. fick ju träffa folket osv!
men vi hade ingen bild så vi fick massa rast + matrasten så aao gick ner te torget 2 gånger... haha men ganska chill hade ju cykel sen oxo :D
Men nu íaf så kollar jag på OTH å sitter med min onepiece å käkar godis ^^ tjockis ja jag vet..... men aaja !
sen blire J2 kommer bli nice, nu får ju stora Elin vara med oxo hihih meen aao puss sötisar! :) ♥
.
fredag äre oxo idag fettt nice! :D pusss*

I'm Home.

heejsan har nu suttit vid datorn å varit ute med Elin efter jag kom hem, å så har jag laggt över bilder från kameran te datorn.
men sen så har jag duschat ju å snart så ska jag blåsa håret å krypa ner i min onepiece å kolla film å sen sova är TRÖTTT.
Men imorron blire skolan iaf, ska bli kul å träffa kompisarna igen saknat dom massor men pusshej. blir lite bilder nu.
.
bilder sen igår.

RSS 2.0