te dej,

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej.. ska göra en snabbt inlägg hade jag tänkt, fotboll går ju på tv så måste jalla, men aja! duschade nyss å så har jag kollat på gårdagens BB, har även varit duktig å pluggat lite..LITE! men mycket stolt ändå..å som sagt var så kollar jag fotboll nu! men får se om det blir mer inlägg om inte så hörs vi imorron pööööööss!
.

HEEEEEEEEEEEEMMA !

MEN HEEEJ !!!!!!
kom typ nyss hem, käkade.. å nu äre musik som gäller, men annars så har skoldagen varit helt ok, på idrotten så va jag, Emily å Hannah så kungliga på allt vi gjorde, omg! stolt! å efter skolan så blev det lite chill med Hampus å elin, men sen så dissade dom mej..:(
men sorry för att jag inte har bloggat på länge, har haft annat att göra, å va inte hemma. men bloggar nu ! men annars så händer ingenting idag, CHILL! men höreees senare puuuuuuss ! ♥
.

I must be dreaming.

.
ont i huvudet.. trött, kallt! vad mer fel kan finnas.. jo det mesta mer tror jag nog.. fast det finns väl något positivt med iaf !! :) men aja, har väl egentligen inget mer att skriva, orkar inte skriva. hejdå. godnatt. puss♥ å nej, jag är inte sur, bara trött..okej, förlåt! :)

hemma.

hej, hemma från första skoldagen efter ett naajz sportlov ! fast skulle inte skada med en vecka till.. men aja nu äre som det är. skolan va väl helt okej ändå, känns att man va lite hypeeer eller jao allmänt glad iaf! hehe,men annars så blire nog kanske att plugga lite..
nä men är apa hungrig så ska ner å käka men vi hörs senare puuuuuuuuusar !
.

sefipgosaåfksgjdl

jaaha ! hela dagen har spenderas i sängen.. är jätte trött men inte bra att sova för då somnar man ju inte ikväll, å då måste man gå å lägga sej tidigt.. men aja ! nu så blire att gå å ta en jääääääääätte lång dusch, fryser..HADE, puss ♥
.
kungligt !

26/2

men ahhej, ligger i sängen å kollar film just nu ! vaknade av att hela huset va tomt.. å jätte tyst? jätte skönt ! hehe, nä men är ganska så trött så blir nog att ligga kvar här ett tag !!!! hihi menmen, man taggar för skolan oxå imorron YEY..
.

hejdå

bara släpp det.

amen heejsan, kom nyss in ! har varit ute å gått med Elin en stund, piss kallt vare.. men kul å träffa henne iaf ! men aja nu så ska jag gå å kolla på melodifestivalen å se på värdelösa bidrag..å så har syster kommit hem å det har redan blivit en satans liv..hehe nä skoja bara ! :') men aja hoppas ni haft en bra Lördag iaf så hörs vi senare pussar! ♥
.

VAKEN !

hejsan, idag så sov jag lite längre.. tills jag inte fick sova länge. fast först så blev jag väckt för att någon kom in 300 ggr i mitt rum å sen att någon började damsuger utanför rummet!! seriöst. aja, somna om sen å sen kom lille bror å väckte mej, å så vare bara att g upp.. men aja har inte en aning om vad som händer idag!? vänta te Åre gänget kommer hem antar jag men aja vi hörs senare hejs!
.

great.

tjoosan, nu har jag kollat på BB å tagit dä galet chill ! men nu så blire att kolla på Mysteriet på Greveholm ! å ja man är ganska så efterbliven om man inte vet vad det är å inte har sätt dä.. men ta inte illa upp, det är bara att tanka ! om man kan så, hehe ;) nä men blir inge mer bloggning för idag, så säger DOGNATT ! seeeeeeeee yaah ♥
.

Laalala

jaaaaha, dåså nu va klocka så mycket som 21:42 å har kollat lite på tv å har även tagit en lååång dusch! fett najz, men iaf är typ as trött å har kollar klart på hela säsong 2 på the vampire diaries.. å får vänta te syster kommer hem å fixa de andra avsnitten å jao.. har inte riktigt koll på då eller vad man ska säga, för har kollar från hennes box som hon fick i julas, men IAF! blir att kolla på BB sen å efter dä blire nog film men aja vi hörs! HADE !!
.
saknaaar värmen !!

tråååååkigt.

HOPP! då har man sätt hela VD som vi hade på DVD, å har inte en aning om vilket avsnitt jag är på eller någe..så blir att vänta te lisa kommer hem å se om hon har avsnitten ?! :)
men iiaf stöt om ett djur det sista nu å..det är så bra! så jag ber er, kolla på youtube klippet som finns i ett annat inlägg nedan å ni lär vilja se hela säsongerna ! promes !! men aja nu så blire att ta en LÅNG dusch men vi hörs pussar ♥
.
ååh, ja Emily jag börjar väl tycka att damon iaf, är snygg... hihi :'D

godmorgon!

TjooTjo! vaknade för en timme sen kanske? har legat nere i soffan å kollat tv å så, men nu så har jag inte en aning om vad som händer.. blir nog att försätta städa å sånt skit, hoppas oxå att mamma kan åka å hämta mina grejer från hollywood som är hos mina kusiner för mamma är så dum å glömmer ändra adress.. men aja vi hörrs puss hej!
.
omg, ge mej!!

värme ♥

hejsanhejsan, sitter nere i soffan å kollar på BB å chillar men är reklam nu så... jao, men annars så käka vi nyss revbensspjäll mummsmumms!! men iaf, idag har bara jag mamma å Linus varit hemma å pappa kommer inte hem ikväll heller så det blir chill hehe, nä men hade tänkt kolla klart på VD senare ikväll/natt å koppas att lisa har fortsättningen, annar blir jag ledsen.. :( men jao ska ner igen TJO
.
idag hare ju varit jätte fint väder ute! hoppas på att det ska va dä nu å för alltid!

Snyggt!

♥ vill ha! ♥

Torsdag

godmorgon anatar jag!
hehe, vaknade för en stund sen, har kollar tv å chillat nere i soffan! men nu så äre hög volym som gäller å så äre bara att börja städa.. behövs kan jag ju säga, va typ en evighet sen jag städa men iaf om man har bra musik så kan det ta hela dag om det är så.. men vi hörs puss hej!
.

TVD♥

denna säger allt!

så sjukt bra å man vill bara att allt ska vara lätt, men att det egentligen inte är det.

kärlek♥


YXBACKEN!

HEJSAN!
hemma nu från en satans kul dag i yxbacken med tjejerna! lite tråkigt att Hannah skada sej. typ rev upp hela fingret å börja blöda enormt mycket..!! men annars så vare massa kul! jätte länge sen jag åkte skidor så det blev super, regnade lisen sen när vi skulle åka hem men inte så farligt :)
men efter dä så åkte mamma Linus å jag å köpte pizza som jag käkade nyss, hehe. men nu så ska ni få se bilder under dagen PUSS !
.
här har ni någraaaaa bilder hehe :)♥

nomnomnom..

jaaha, då har man tagit sej ner te nedervåningen å kollat lite tv å käkat semla.. har grymt ont i magen nu.. :( jävla skit. men aja, har tagit mej en dusch å ska snart gå ner å blåsa håret å sen vänta på att BB ska börja, YEY sen så blire nog att lägga sej att sova antar jag, för imorron ska vi åka på morgonen te yxbacken å glida där ett bra tag hoppas jag men aja vi hörs å ses TJO BREEEH!
.

bio

hejsan, hemma nu!
har varit å kollat på bio med mamma Linus å hans kompis, kollade på katten i mästerstövlarna eller mästerkatten kanske den hette....hehe nä men det va ju rolig fast hoppades att en skulle vara roligare.. :( men aja det va gött! åkte tidigt på morgonen så han inte blogga då, eller orkade inte :')
men iaf efter bion såå gick vi lite i affärer, hittade en t-shirt från gina å ett halsband !! sen så åkte vi å handla mat osv men nu så blire lite chill, taggar grymt te morgondagen för då blire att åka skidor i yxbaken!! YEY poss♥
.

nuuuså!!!

nu har klockan slagit 22:00, å det äre dags för BIG BRITHER! yey, detta kommer att bli ett bra BB.. eller hoppas på dä iaf, har några favoriter typ..å några som man redan hatar!! men vi hörs senare pööööööööööööööööööööss!
.

muppbild..

16:40

hejhej, sitter i köket lite halv död å kollar på tvd, det är ju så bra fast ändå vill man inte se klart på dä..man vill kolla på dä hela tiden men nej. det går inte.. aja! är sjukt trött som sagt..så kanske ska ta med datorn upp te sägen å kolla där hehe. nä men vi hörs puss hej!♥

color of the rainbow

HEJSAN, kom nyss in.. har varit och åkt skridskor uppe vid skolan hehe awesome. nä men det va sjukt länge sen jag åkte dä så tyckte att det var dags, å det va ju fins väder oxå så oxå!! :D
men nuu så ska jag ner å kolla på VD å sen så tare chill, fryser om mina tåååååårr!! : ( fruktansvärt.. :oo men asa hörs puss!
.

TJAH

Sitter å kollar på big brother å det är awesomee !! hehe, nä men det kommer bli så bra så! å det är så kul när andra bara hatar detta program å det är så onödigt fast nä det äre ju inte HEHE! men efter detta så blire att kolla på VD, å kanske se BB igen! går klockan 1 igen så det är bara 2 timmer efter detta, hehe men puss hej!
.

GO cambilder!

NEXT:


BIGBROTHER !!!! ♥

TAGGATAGGATAGGA!!!

bara 4 timmar kvar å sen så äre BigBrother på tv11, äre bara jag som ska se på dä eller!?!

läääääääääängtar!!! :D

 



hold my hend

hejsan, kom nyss ut från duschen! å det va satans skönt, duschade jätte länge, hehe! Nä men annars så har jag bästellt lite från holliwod som kommer hem snart yey! ni får se då vad jag beställde hihi! men nu så blire tvd å sen tare mera chill!! GÖTT men höres pöösss!♥
.

Godmorgon,

nu så har jag vaknat å är hemma själv ju nu, har inte en aning om vart de andra är.. men iaf! sitter i soffan å kollar på OTH, å så kollar jag på kläder typ hehe! nä men förut så vare jätte fint väder å allt men sen så försvann det.. SADFACE! men aja hoppas bara på bra väder på onsdag, då blire ju yxbacken! YEY!!! men jao vi hörs å ses puss hej!
.
snygg

värdelöst..

hejsansvejsaan alla! har nu myst med familjen framför tvn å kollar på melodifestivalen! nu när jag hade tänkt att kolla på hela så äre värdelösa som är med.. kulkul, men ajja mysigt vare iaf! hihi. nä men seriöst det va värdelöst denna vecka.. :ooooooo SKAM!
men aja nu så ska jag ta en tablett å sen krypa ner i sängen å sen så blire cola å kanske chips resten av kvällen, å så får man inte glömma älskade VD yey! om inte3 så blire någon film men aja hörs PUSS HEJ!
.
hehe yey. oldpiic !

19/2-12

HEJSAN! känner att det kanske är dags att börja blogga nu, kom nyss hem iaf har varit å käka kina mat med familjen, gott vare iaf.. xd men aja nu så har lisa åkt te Åre så äre bara jag å Linus kvar hemma..skulle ju vara ganska så skönt att vara det ensamma barnet ibland hihi, nä så ska man inte säga vi ska ha det mysigt.. eller? men IAF!!! annars så har jag bara legat i soffan å kollat på TVD å käkat lördags godis yey !! hihi men nu så kanske man ska städa eller nä men aja vi hörs HEJS! ♥
.

tusen gågner starkare

hejsan, hänger nere vid soffan nu å kollar på tusen gånger starkare som går på tvn, men jao, annars så äre ju lov nu så det bli mycket att sova av! hehe nä men har väl egentligen inte så mycket att säga i detta inlägg men snart så blire tvd! yey hehe puss hej!♥
.


solsolsolsolsolsol!!

LOOOOOOOOOOOV!!

HEJSAN hemma nu å det är så fint väder ute! älskar det!!!
men iaf, skoldagen idag va ganska såå jätte najz! började med ett matte prov som inte va så där jätte svårt fast ändå klurigt.. hehe, nä men sen så vart det chill i caffan..å kanske lite för länge oxå så kom försent te engelska lektionen å så..Sabina blev ju ganska så arg men alla vi som kom försent fick sanna en kvart (y)  sen så vare ju svenska å ist SO yey!!! kulkul, men fick reda på provet å jag fick G !!!!!!! awesome (a) grymt stolt iaf! men sedan så väntade jag å Evelina på elin, å sedan gick vi ner å köpte fredags godis på å cillade te bussen kom, men nu så blire musik på högvolym osv men vi hörs å ses PUSSAR!
.
bilder under skoldagen, kommer mera sen tror jag : )

I want u back

jaah...Då så har man varit duktig å pluggat massa matte? nä men har pluggat ändel iaf å få se om det sitter kvar i skallen tills imorron då man taggar till matte provet som är på morgonen som tur är! men iaf, mår inte bra, mår typ illa å shit men hoppas att det går över tills imororn å så men efter äre ju då LOV som man taggar te hihi YES! men nu så blire mera TVD å sen sova, blåsa håret blire oxå men aja hörs imorron PUSSAR!
.
we♥it

trött dag vare ja..

HEJSAN! idag hare varit en mycket chill dag fast ändå har jag varit GRYMT TRÖTT...men iaf.. i skolan så började med bild, hjälpte Hannah med sitt stora projekt hehe, å sen så hade vi redovisning i no:N som va ganska så chill oxå, har haft so, å sen 2 sven lektioner som inte gillaas.. å sista var matte. YEY men jao.. nu så blire att gå ner å käka antar jag höööööööööörres!
.
göööllliiisar! ♥

goddie!

nuuuu så sitter jag men mammas datorn i sängen å kollar på TVD yey! mega bra juee fast fortfarande är oth bästa! men jao annnars så kanske man ska gå ner å plugga lite mattte, har matteptov påå fredag å fattar ju dock typ ingenting men aja det ska nog gå fintfint! men vi hörss PUSS!
.

Turn the lights on!

hejsan kom precis hem från skolan, samma gamla vanliga antar jag!
men annars så efter skolan så drog jag å Elin te systers lägenhet å väntade där på bussen å nu så är jag hemma å ska ta på mej OnePiece å sen kolla på TVD, känner mej rätt så hängig.. orkar inte göra någe men aja hörs senare tjo!
.

såja, man kan väl säga att dom senaste bilderna är från bilderna i söndags ! :D

AWESOME, nomnom!

hehe hejsan! kolla vad snäll mamma man kan ha då ! hiih sitter å tjockar mej typ å hoppas på att få vinna 250 000 x 2 ! haha kan ju alltid få drömma iaf ! nä men ska gå å duscha på 10 min nu å sen se på tv men vi hörs puss hej !
.
haha yey, å så kör vi min första riktiga fiskbensfläta på den oxå haha GRYMT STOLT ! :D

långsamt långsamt...

hejsaaan, hemma nu! denna dag har gått mycket långsamt..hade normala lektoner bara att vi fick spendera dom mycket i datasalen så det va ganska så naajz! men annars så hare varit en bra dag antar jag, alla hjärtans dag äre ju oxå så va typ timgrej i skolan å som kunde man köpa lite go saker i caffan! men iaf efter skolan så gick jag å Eve te tandläkaren med Elin som skulle egentligen dra ut en tand men gick göra någe annat skumt ? sen så gick vi te Åbergs å fikade hiho å detta var min dag än så länge! aja vi hörs pussar!
.
glad alla ♥ dag på er !!♥

GODNATT!

nu så äre så här att jag ska gå å sova, ställa klockan på 6 å inte klockan 8.. lite surt men aja måste så måste man, få se vad som händer med morgon dagen själv klart så blire skolan men annars så hoppas man på kanske en bättre dag än denna men vi hörs puss å godnatt!♥
.

...

tjoooooo! sitter här å är jätte sugen på läsk!! BEROENDE JUUUUUU! men iaf, kolar oxå tvd å hare riktigt chill  å så hjälper jag min stackars lilla vän å komma på en namn på hennes nya blogg som det inte går så bra för.. hehe nä men hon kommer nog på någe :D men vi hörs puuuuuusar hej! å detta inlägg blev det ju mycket sagt :o men aja heeejsveejs!
.

äckligt

hejsan, hemma nu från skolan, kan väl säga att det va en rätt så normal dag ändå.. hehe nä men sov ju hos syran å det va problem med Internet så kunde inte blogga när jag va där..men iaf nu så bloggar jag å jag ska bli mycket duktig på dä assååååå ! men iaf ska ner å äta bloggar mera sen puss hej! ♥
.

One in a million.

assåå seriöst, önska man kunde börja om denna dag.. va ju as fint väder å märkte dä typ 1 kanske om inte senare.. men iaf va nyss ute å tog kort i ''värmen'' nä men så kallt vare inte! men iaf, ska lägga in dom på datorn å sen kanske lägga upp några få se hehe, men aja vi hörs puss♥
.
alla bilder kanske inte är helt klara och vad dom betyder, men en sak är säker..................................

Godmorgon

hejsanhejsan, nu så har jag vaknat te liv.. eller nästan iaf, vaknade av att mamma om i i rummet för att leta efter min kamera osv..seriöst, det är inte okej. kunde inte somna om efter dä :( men iaf, idag så vet jag inte vad som händer, har fett ont i halsen iaf.. så bllir ingen träning, bli nog att lägga mej i sängen å kolla TVD, yey börjar faktiskt bli riktigt bra å det är ju fett läskigt! hehe men vi hörs hej!
.

hm?

hejsan, kom nyss hem från en tur te Finspång med syster, köpte godis å sånt te kvällen! men annars så har jag bara tagit te chill suttit å tjockat mej med allt möjligt gott å kanske inte så nyttigt.. ! men te dä så har jag ju då kollat mycket tvd, har snart kollat klart på den andra cd:n å har inte riktigt koll på hur många avsnitt jag har sätt på mej aja hihi, vi hörs !
.


PIX



awesoome!! ♥

godmorgon dåe.

hejsan, idag vaknade ag med Elin bredvid mej, hon sov hos mej å det va riktigt mysigt hihi! men iaf gårdagen blev mycket lyckad hade jätte rooligt hehe, awesome! först så va jag en stund själv nere på mammas fest å sen så gick jag å mötte elin å sen så gick vi te bruksgården, spelade spel med kusinerna å hade det mycket skojjjsigt! sen efter ett tag där så gick vi te klubblokalen för där vare lan å det va ju oxå rätt så naaajz! HAHA ahjo men det va kul, sen så kom man hem runt halv 4 å kanske somnade 4 å idag så vaknade vi typ halv 12 å va as hungriga så gick upp å käkade frulle å sen drog upp igen te lanet för att möta Jossan( Elins syster) som kom med bussen å nu så sitter jag här å ska kolla på TVD så hööra puss♥
.
KOMMER BILDER SEN :D HEHE.

fredag.

heejsan! hemma från skolan å börjar käka stressen.. ska äta snabbt å sen fixa mej osv för att sen gå ner å hjälpa mamma men hennes 40års fest som väntar sen! :)
Mamma fyller som sagt var 40 år idag så säger grattis te MAMMA yey! älskar dej♥ hihi
men iaf, hade so prov det sista i skolan idag men det gick väl ganska så bra ändå hehe.. eller nja men få väl se hur det går men vi hörs HEJS!
.

GRATTIS SKIT UNGE! ♥

å så säger vi GRATTIS te ELIN som har blivit en fjortis, äntligen eller hur ;)
hehe nää men grattis påreeej goomsssan! ♥

orkar inte mer..

åååh, känner att jag inte orkar någonting längre.. å att hjärnan inte är pp topp... kollar efter klänningar å så, hittade en jätte fin klänning för några dagar sen men kommer inte ihåg vad sidan heter.. (y) + så när jag kollade min tele som låg på laddning i sängen underkudden så hade jag fått ett sms som det stod om jag skulle träna, så den missade jag ju själv klart GOODJOB LOTTA! (y)
.
å så lite extra på dä, mitt huvud sprängs snart !!! :oooo

you got the one thing

hejsaansvejjjsan!
Lottish här å ska göra ett nytt inlägg som skulle egentligen gjorts för ett par timmar nej men iaf, har inte orkat! hehe men idag så hade vi ju nationella på morgonen å det gick braaa, (a) får bara hoppas att dom tycker dä.. men iaf sen så hade vi en lång rast å egentligen bara no som va viktigt å sen sven fast så skulle vi bara kolla film så drog hem! men ist för att ta 11 bussen hem så gick jag te lisa för att vänta på mamma som skulle hämta upp mej för att sen åka in å hämta lisa å handla lite å så.. käkade oxå på DONKE, underbart hehe :D men nu så sitter jag här hemma å lyssnar på musik å börjar få ont i huvudet men få se vad som händer PÖSS !
.
kissen♥

NATTI!


.
har riktigt tråkigt, har redigerat bilder nu å jao..å så blev dom 2 bilderna blir ju ganska så sugen asså... hehe no life, ska gå å sova nu iaf så nattii vi hörs imorron å då taggar vi på nationella i svenska, YEY..men iaf vi hörs pusssssss hej. GODNATT

sorry for party rocking

ändrade planer.. hehe nä men har suttit å läst massa nu så blir att duscha nu å sen lägga mej å kolla först en avsnitt av oth å sedan blire nog lite the vampire diaries.. å få se om man ändrar åsikter om dä oxå hehe, nä men vi hörs puuusssar!
.

pluggplugg mera plugg..

hejsan, har nu suttit å plugggat som ett djur! gillar verkligen inte SO :ooooo it's sucks... å tror nog att det inte är bara jag som tycker dä.. men iaf! har oxå hunnit med att kolla på OTH som jag ska fortsätta med snart! å ska sen ta en snabb dusch för att sedan fortsätta att plugga å läsa om massa ointressanta saker.. YEY !! men vi hörrrrs kompisar! hiiiihiihihiihihihihihihih
.
I'm AWESOME ! x'D

meningslösa rubriker vare ja.

hejsan.
hemma nu, skolan var som vanligt, förutom att hela skolan gick te kulturhuset å kollade på teater som ung utan pung gjorde, lite konstigt fast man kan ju säga att hela skolan satt å skrattade hehe! nä men denna teater hette iaf ''puss och snusk'' haha nä men det va kul! bättre än att ha lektioner iaf hehe! men nu så äre jag hemma å ska plugga som bara den ! eller ska tat lite chill nu förs å sen plugga som bara den! men puss!
.

love isn't complicated, People are!

så här har ju då jag sätt ut idag, antar jag :) YEY hehe.

såja,

hejsan, hemma nu!!! blev att ta 6 bussen, men iaf.. skolan idarå, hade nationella på morgonen å det va helt okej, inte så jätte jobbigt som jag hade förväntat mej men på torsdag så kommer ju det värsta att skriva uppsats osv.. men aja ska väl oxå gå bra! men iaf sen så hade vi rast å sen matte, hade en annan snygg vikarie så blev inte så mycket gjort den lektionen, men sen så åkte jag te tandlärkan med mormor å sen blev det DONKEN YEY! hehe å sen så åkte jag tbx te skolan för att lyssna på några snubbar från brandkåren å polisen osv.. lame man aja sen slutade vi NAJZ å nu ska jag gå hörs hejs!
.
hehe, därja! slänger ut lite GAMLA bilder som kanske väcker några minnen kanske HAHA gudja! elin skickade dom te mej för ganska så länge sen så kanske va dags nu å låta världen veta vad man har gått genom :D

@~♣$¤•®♥×€◊£#

hejsan, kom nyss hem från elins å min grej hehe, nä men va la kuligt fast njaa.. kände att efter dä så åkte mitt humör ner på 0.. som va riktigt lame, nä men ska väl göra att för att få det upp igen! fast är ju ganska så trött å inte så speciellt tagg för morgondagen.. men aja det ska gå bra! ska ner å käka någe å sen se vad som händer hööööörs!
.
hm.?

KALLT :O

HEJSAN! låter rubriken tala! seriöst det är jätte kallt ute, men det va värre MYCKET värre i morse.. typ dog : ooo nä men idag så vare ju skola igen å åkte med bussen på morgonen å fick gå runt i skolan lite för började senare, hade igen klasstid eller vad man ska säga, å sen så hade vi ingen bild heller så fick gå runt lite då oxå.. YEY nä men gjorde klart en musikgrej iaf :D hehe men annars så hare varit en vanlig skoldag men vi hörs senare puss heeej!
.
åhej, jag längtar tills sommmaren å ja jag gillar mina hello kitty såpbubblor, å jaaaaaa jag har bildbrist..något mer ? XD hehe puss♥

kungligt

SÅJA! då har man kollat klart på hela säsong 4 oxå på Gossip Girl! men nu så blire nog att kolla på oth eller kolla på the vampire diaries, som lisa vill att jag ska göra.. hehe, nä men vi har ju den första boxen så varför inte :) å massor säger att det är bra så det blire men vi hörs senare puuusar :D
.

hehe

just fight for it

heejsan, känner att jag ska vara lite aktiv här!
vaknade ganska så sent idag, as skönt! men missade träningen.. men iaf duschade direkt på morgonen så satans naajz, förutom att mamma å dom skulle in te stan för att handla oså.. så åkte typ in med blött hår å det va inte så najz :( men aja handlade som sagt å nu så är jag hemma å kollar GG å käkar chips! awesome chill söndag tycker jag men vi hörs puss hej!♥
.

snygg!

hejsan ville bara säga att jag har sjukt tråkigt och om ni är sugna på att vinna en classic oxford klocka så va då med i tävlingen hos sandravikstrom å få chansen att vinna en YEY goodluck! HOPPAS man vinner bara, skulle ju då vara ganska så FEETT najz !!! hehe
.

Dead by april ♥

KÄRLEK TE LÅTEEEEEN !!! AWESOME :D♥

Don't let me fall

hejsan, kanske ska bäretta att idag äre lördag å jag har inte gjort ett skit! imorse så blev jag väckt av ett monster (min syster) som inte lät mej sova ! :O cp! men iaf gick upp efter en halvtimma efter dä å satte på datorn å satt å kollade på GG å kollar runt lite. vill verkligen ha en ny jacka !!!! å nya skoor!!! ååh :( varför kan man inte vara rik för..hejdå.
.

yey :D

Gårdagen typ,

gårdagen, här kommer en lite vad jag gjorde igår !
efter jag hade varit lite hemma när jag kom hem från skolan så gick vi te Hampus föra att fira hans mamma som fyllde egentligen för länge sen men vi käka tacos och såg på tv! efter dä så gick vi te J2 som jag fortfarande inte kan förklara vad det är men aja, där så vare inte så mycket folk iaf, menn spelade pingis å käka glass ! efter dä så åkte jag med Emil, rasmus å så Henrik te rasmus för att kolla film men inte för så länge efter vi hade startat filmen så ringe ju mamma å vi SPRANG dit.. iaf, sen så följde jag med Emil å rasmus tbx å kollade film men då kollade vi på någon annan MUPP film som SÖG! haha fast alla somna.. å sen så fick jag skjuts hem å då vare bara att sova !
.

FIRE!

hej, skulle bara bäretta en liten sak här..igår när jag var hos Eklund å kollade film så ringde mamma å sa att det brann typ 4 hus bort från vårat.. å det var ju en stor brand oxå ! men sån tyr var så vare inte någon i huset, eller jo tror en katt...:( men iaf, husägarna var hos några grannar å sen skulle dom in å tända på i deras kamin tror jag, å sen blev det för varm så det börja ta eld på annat, jag tror iaf att det var så..
.
såg allt från mitt fönster efter man hade kommit hem, ganska så läskigt ändå.. : oo

FREDAG !

hejsan, hemma från skolan nu, har varit en mycket kallt dag å har varit mycket trött oxå.. sista timmen var värst!  hade so å det är så tråkigt oxå så det göre ännu värre..men iaf kollade filmoxå så lite najz kanske. fast NEJ! men efter det så gick jag , Hampus å Emily ner å chillade men sen blev det bara jag å Emily kvar chillade lite å sen åkte Emily med bussen å gick ner med Elin te bussen som oxå var jobbig.. hehe ! men nu så sitter jag är å lyssnar på musik! GO SHUFFLE XD hehe nä men hörs senare, puss hej!
.

GODMORGON

hejsanhejsa, å godmorgon! 'klockan är nu 6:36 å jag är klar för att gå te skolan, idag äre fredag å det är riktigt naaaaaajz! men hitter inte skriva så mycket, ska ner å borsta tänderna å sen gå te bussen! men vi hörs när jag kommer hem PUUSSSAAR! ♥
.

WOW cambilder, X'D

Take Me Away

hejsanhejan, blev inte riktigt som jag hade förväntat mej.. blev ingen träning så gjorde massa no ! yey typ nästan klar..eller inte fattar inte ett skit å ändå gjorde jag ett prov om det i tisdags? tror jag.. men då vet vi ju hur dä gick ! :O aja jag kämpar på ! :D hehe men iaf, lisa har gjort cupcakes å de blev ju ganska så lyckade tycker jag, å goda med! men iaf duschade nyss å ska snart ner å blåsa håret men vi ses puss! ♥
.

LÄNKBYTE!

hejjjsan, nu blire ett länkbyte här, men ta å gå in på kolla på denna söta tjejs blogg !!!! klicka på bilden för att komma te hennes blogg, pussar!♥
.
eller HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRR !!!

16:37

hejsaan, hemma från skolan nu å det är ju ganska såå chill, skoldagen var oxå rätt så chill gjorde inget speciellt men sista lektionen på matten hade vi vikarie å vi gjorde typ inte ett skit så det va väl det bästa på dan, hehe ! efter det så blev det att vänta te Elin sluta å sen dra ner å vänta på bussen ! å det är ju s¨å JÄVLA KALLT UTE så det är inte sant. det är sjukt..
men iaf ska ner å äta å sen så blire antagligen att dra på träning klockan 6 men vi hörs sen ikväll puss hej :)♥
.

jump

guuuuuuuuuuuuddd, mitt huvud typ spräng snart, har as ont i huvudet å har haft det hela dan typ, eller det försvinner å sen kommer tbx.. inte kul, blir att ta en tablett å sen gå å lägga mej i sängen å försöka sova.. så vi hörs imorron pussar godnatt♥
.

TRÅKIIIIGT YOOH

heejasn bloggggeeen ! jag har jätte tråkiiiigt å har inget att göra å orkar inte göra någe heller.. hehe nä men haha lite kul kanske jag har ändå, sitter å kollar på youtube på denna härliga människa som är med på youtube klippen nedan för ! HAHA nä men ja har fan skit tråkigt, ursäkta mitt språk, eller nä.. XD omg, nä men få se vad jag gör senare men vi hörs så länge å kolla på klippen dom är awesome !!!!
.

HAHA gud! no life vare JAAAH, hihi puss hej ♥


1/2- 12

hejsan hemma nu från skolan, bra dag eller va en vanlig dag, lite segt i slutet men funkar.. men iaf efter vi hade slutat så hade jag sär samtal i typ en kvart halvtimme.. men det gick la bra ! sen åkte vi hem å nu är jag hemma å bara tänker på att det ska bli sommar å ha på sej shorts å linne ! UNDERBART !♥
.

RSS 2.0