CAN YOU FEEL THE LOVE

helllu, har inte gjort så mycket.. städat lite.. målat naglarna å typ inge mera.. sitter å lyssnar på musik nu fast borde väl egentligen gå ut nr solen är framme.. men orkar inte :/ men ahjaaa, vi hörs väl senare när jag har tråkit pusshejs 
.


GODMORGON

Hej å godmorgon. Vaknade typ nyss, legat i sängen ett bra tag. Men ska gå å fika frulle å sen se vad som händer.. Fett tråkigt att det är molnigt får väl hoppas att det försvinner ! Men vi hörs senare.


HOME

Hejsan, va ju iväg te Ullared i går efter middag, sov över på en söt liten gård eller vad man nu kan kalla det. Sen så upp tidigt för att åka te Ullared. Fanns inte alls mycket kläder men hittate lite iaf men ahja.. Är är lite bilder. Hörs !


 


16:42

Hej ! Gör ett snabbt inlägg om dagarna. Emil har ju varit hos mej i 2 dagar, massa mys. Men nu så är jag på väg te Ullared med familjen. Men det blir la kul.. Hehe! Nä men vi hörs senare pusspuss !

.

tack för din hjälp älskling. jätte fint ♥


 


Hejsaan

Ville bara säga att det blev så att jag stanna kvar i finspång efter jag hade varit med Lisa å varit sällskap igår.. Sov hos Emil å nu så är vi här. Kom hit vid 12 kanske, varit ute och nu så har vi tagit en middagslur ! Hörs kanske senare pössss

.


 


MORE THAN A FEELING

Hej. å godmorgon för en del kanske.. 
idag så väckte mamma mej och frågade om jag ville med te stan, så åkte dit med henne lillebror å storasyster. hittade ett par solglajjor å sen så en lognboard som lillebror å jag delar på eller ao. 
Men sen nä vi kom hem så hade min t-shirt kommit på posten som jag fick av lisa, en sen födelsedagspresent ! men den blev awesome. men vi hörs senare pusshej !
.

SKÄRGÅRDEN

Hellooo ! Kom precis hem från skärgården ! Första gången jag är där, å det va ju riktigt mysigt litet hus, skulle verkligen inte sitta fel å ha en sommarstuga där inte. Men iaf, dock så va det inte skinande sol som hemma men det va varmt å sen så kom solen tillslut. Käkade tacos å jag käka massa kakor, gottgott, men nu är jag hemma å ska spela Sims! Hörs kanske senare.

.

 


14:48

Hejsan ! Har inte orkat bloggat förens nu.. Iaf, vaknade ganska så tidigt för att gå upp å sen lägga sej å sola ! Efter ett tag så va vi på väg te skärgården, te familjen Eklund, inte framme än dock men snart ! Najz. Men bilresan går bra om man har det man behöver, cola musik å godis hihi men hörs puss hej.


THE SIMS

Hejsan, har nu suttit å spelat Sims ett tag, hehe.. Fett länge sen man spelade dä.. Men det håller väl humöret uppe en stund iaf, hörs senare puss !

.


 


24♥



15:05

 
.
helluu,
kom precis hem från min pojke ! åkte dit i söndagskväll ! å vi har haft det mys !!
åkte å kollade på bio igår, kollade på LOL, å den va jäääätte bra !! den kommer man nog vilja se flera gånger. Men har haft det jätte massa bra iaf, får väl se vad som händer här hemma sen då. hörs puss hejs
 

GODMORGON, eller nått..

heja, seg bloggning.. 
Har legat i sängen ett bra tag, inte gjort så mycket.. kollat tv å lyssnat på musik ! men ska väl hoppa in i duschen. bloggar mera senare, kanske. puss hejs !!!
.
 

LÖRDAG

Tjo,
idag så har jag för det mesta varit ute och sovit ! ganska så chill, och mår även bättre. Så den hära dagen blev ju ganska så lyckad. Men var ute nyss med lillebror å hittade massa smultron hihi, nä men ska ner nu å se vad som händer å sker ! hörs puss hejs 
.


@UTE


 


20/7

Hej, Vaknade hos älsklingen idag och det är alltid lika mysigt !! Men va tvungen att åka hem idag av att jag inte modde så bra. Så kom väl hem vid 3 ungefär p har legat i sängen tills nu. Mår bättre av olika anledningar men vill tillbaka till min underbar ! Hörs.

.


 


GODMORGON

Hej & godmorgon ! 
vaknade för en stund sen käkat frulle och legat i soffan å kollat tv ! en vanlig morgon typ.. 
men ska göra mej i ordning för drar te bästa pojkvännen sen, och vi får se när jag kommer hem. Men det kanske blir att jag bloggar mera under dagen HÖRS puss hejs !
.


------------------------------------

Heelluu !!
dagen har tillbringats i sängen en hel del.. men har även tagit hand om min bor ! å vi har spelat spel å så bra som jag är så vann jag hehe ! :')
men sen så kom mamma å pappa hem å då hoppade jag in i duschen å sen så har jag bara legat i sängen å inte gjort så mycket. men nu så har jag fixar flera filmer så nu blire filmdax igen hörs imorron PUSS gonatt ♥ 
.


PROJECT X

HEJSAN !
har varit hemma nu en stund, inte gjort någe speciellt. Har kollat på film å legat i sängen, är fett trött men efter man har sett filmen så släppte det lite.. hehe nä men filmen va fett bra ! Men vi hörs senare !!
.


15:19

Hej! Kom precis hem. Vaknade vid halv 12 kanske i lägenheter å sen så va Hannah tvungen att fixa sen för sen åka iväg. Jag fick vänta på att mamma skulle komma å sen så skulle vi åka in te Norrköping å fixa saker.. Bättre dä än vad att sitta i lägenheten själv.. Men nu så är jag hemma å blir nog att lägga sej i sängen å kolla film eller nått ! Hörs senare puss hej.

.

å här är grejerna jag köpte.


 


@Hannahpannah

Hejsan ! Blev inte att jag bloggade i morse för hann inte.. Men bloggar nu. Men iaf ! Drog in te Finspång för att möta upp Hannah p sen åka in te stan med henne ! Super kul :):) hittade lite saker sen efter man hade varit där en stud, men det blev bra saker ! Kanske lägger upp det när jag kommer gem eller nått.. Får se. Men sen så har vi käkat pomme, kollar film å sen varit ute ! Men nu så sitter vi i soffan å tare lugnt hörs pusspuss !


 


LEJONKUNGEN ♥♥♥

.
nu blire film ! LEJONKUNGEN hihih kärlek !! ♥


☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻

hejhejhej, idag känner jag att man inte behöver göra någe speciellt, har suttit vid datorn ett bra tag men har oxå varit ute med kameran och så.. men blir väl å kolla film mot kvällen puss hejs ♥
.
 
 


MÅNDAG

heelllu, idag äre måndag å Emil drog för en stund sen. 
efter han hade åkt så la jag mej i soffan ute å halv sov å sen så har jag suttit här en liten stund å lyssnat på musik å  inte gjort någe speciellt ! 
Men ja å finaste kom hem hit i går middag, kollat pretty little liars och legat i sängen hela dagen igår, och idag så har vi varit ute. 
tråkigt att det blåser så himla mycket annars hade det varit jätte skönt ute.. men ahja det duger väl det med  men vi hörs puss hej.
 .
finaste

 

12:36

Hej å godmorgon ! Ledsen för jag inte har bloggar nått och inte har sagt att jag skulle iväg med älsklingen å kolla på folkrace i Vimmerby ! Åkte i fredags och sov i tält, kolla på folkrace självklart å va med min underbara å det va skojsigt ! Dock så kunde det självklart ha varit mycket bättre väder men lite regn skadar väl ingen.. Eller nått ! Men nu så ska vi väl snart åka hem te mej och då blir det mera mys men hörs senare puss hej !

.


 


JORDGUBBSPAJ

Hellu, just nu så sitter jag å gottar mej med en egen jordgubbspaj å massa vaniljsås som mammsen har gjort ! dom andra äter på blåbärspaj men själv så faller det inte mej i smaken.. Men detta är mycket bättre. Men hoppas ni får en bra torsdags kväll puss å hej


 


LIFE IS A HIGHWAY

hejhej, har väldigt tråkigt.. har inte gjort någe speciellt. När solen kom fram så gick jag ut å tok lite kort som ni ner nedan. Men annars så har jag kollar film å lyssnat på musik ! kulkul.. eller nått hörs senare !
.
we♥it


BORING SHIT


TORSDAG

hejsan, blev väckt idag med... å igår så kunde jag inte sova heller så va ganska så trött i morse. Men efter jag hade vaknat å ätit frukost osv så åkte jag å mamma te finspång för att handla osv.. men nu så är jag hemma, kanske blir en film å kanske fixa lite i rummet osv.. men hörs senare puss å kraaam !
.


00:46

Helluu, ligger i sägen å kollar film ! Just nu äre "crazy, stubid, love" som jag kollar på å sen är snart slut. Å det är ju ganska så okej. Men sen så kanske det blir en till film om jag inte sommar.. Men f**k va härligt att blogg.se appen funkar igen :'') hööres imorgon puss å Godnatt !


hejj.
idag så har inte jag ett ända dugg..  mest legat i sängen å kollat film å tv. men ibland så får man ha såna här dagar, fast dom inte är så lyckade.. men sen så fick jag upp humöret lite å började lyssna på musik å sen så började jag även att städa lite. Men annars så har jag inte gjort någe speciellt ! HÖRS å SES puss.
.


AHEJ

å godmorgon, vaknade för några timmar sen av mamma som kom in å väckte mej.. har inte gjort någe speciellt, legat i sängen, kollat tv å typ inget mera... kanske är dags att ta på sej kläder oxå.. men ahja !  hjälper mamma oxå lite grann men orkar typ inte. Men hade tänkt lägga mej i sängen åå kolla tv hörs puuss hej !
.


SMULTRONSTÄLLET

Hejsan, direkt när jag kom hem från bästa så blev det att duscha å sen dra te smultronstället med mamma Lisa å Linus ! Å det va ju ganska så gott :):) mår så illa efter.. Men dä äre värt ! Men hörs senare pusspuss !!

.

det går fast det spöregnar ! 


 


Godmorgon

Hej å godmorgon då ! Vaknade för en stund sen å som sagt så är jag hos bästa, han duschar just nu så jag ligger i hans säng å har tråkigt ! Men sorry får ingen bloggning igår men blir väl bättre i dag för jag lär nog åka hem senare ! Men vi hörs puss

.


 


MARKNAD

Hejsansvejsan ! Idag var det som sagt igelforsmarknad å som alltid så äre ett jävla röj.. Eller nått? Ae det sög.. Regna å tråkigt som bara den. Men jag å Elin jobbade iaf å hjälpte till med lite allt möjligt. Men sen när ju va klara så blev det att köpa sockervadd å bara för att vi är så bra så fick vi extra stora hehe ! Men nu så ligger jag i sägen å tare lugnt ! Hörs senare puss !!

.


 


KLSHLKJGÖWEKGSÖJÖJSEGLJK

hejsan. Kom precis hem från älsklingen, åkte dit igår eftermiddag/kväll efter simskolavslutningen ! därför så blev det ingen bloggning.. sorry ! 
men har haft en bra dag idag iaf ! men nu så har jag ingen aning om vad jag ska göra.. ahja HÖRS !!
.


VART TOG DET FINA VÄDRET VÄGEN..

hejsan, idag så va det sista dagen på simskolan å det är satans skönt !! men senare på eftermiddagen så ska vi ha avslutningen.. men nu när jag kom hem så hjälpte jag mamma med det sista att baka å så fick mamma sitta vid datorn å fick biljetter te Justin Bieber.. men tråkigt nog så blev det inga men ahja, världen går inte under även fast det hade varit skit roligt att vara på den. men ahja... nu ska jag lägga mej i sängen å kolla film ! 
.

 

BILDER SÄGER MER ÄN 1000 ORD

.

Kvällen igår bestod av ett kvällsdopp med Elin å sen så kom Hampus på moppen, tvättade håret å käkade chips efter Hampus hade åkt ! kunde inte lägga upp bilderna i går för blev ström avbrott å kunde inte min äckliga dator läsa av minneskortet... men bättre sent än aldrig HEHE puss ♥
 

DON'T WAKE ME UP

hejsan, ledsen för att jag inte ha hunnit blogga förens nu..
var varit vid älgsjön med mamma Linus å hans kompis en stund å det typ blåste massor men när solen väl va framme så va det jätte varmt ! men nu å hade jag tänkt att baka HÖRS !!
.


ÄLGSJÖN

heej, efter att ha kollat film å käkat så åkte jag med Elin te älgsjön för att bada å se på solnedgången osv ! det va mysigt, käka melon å nybakta bullar som Elin hade gjort å va mycket stolt över ! hehe, nä men det va kuligt men nu så är jag ganska så trött.. eller nja inte så men blir att se en film nu å sen försöka sova ! GODNATT iaf, puss !
.


NJUTER ♥


.
hej, har nu legat ute i solen ! Lyssnat på musik, käkat jordgubbar å tagit det lugnt å det har varit gaaalet varmt å suuppper skönt ! nu äre sommar !! Men nu så är jag inne å har ont i huvudet, blir att se film senare förs mat HEJS ♥


HEJSAN !

har inte varit hemma på hela dagen, kom precis hem !
drog typ direkt när jag vakna te tandläkaren för att skiten bara lossnar å är allmänt jobbig... men sen så åkte jag å mamma för att handla lite saker å sen så skulle hon görs någonting så då va jag å Linus i lägenheten å köpte glass å hade det lite mysigt, hehe men nu ska jag äntligen ut på lägga mej i solen puss hej !
.

 

NÄR JAG STÅR PÅ TOPPEN OCH JAG TITTAR NER

har tråkigt.. 
Har nu varit hemma en stund å känner mej rastlös.. har ingenting att göra, har varit ute å fotat en stund förut å hjälpt mamma å hittat ett par gamla byxor men inget speciellt å inget kul.. men ahja.. vi hörs senare ! puss
.


BIO

Tjooo, kom typ hem nyss ! 
ist för att ligga i sängen å kolla film så blev det att åka på bio men mamma å lillebror !! kollade på Ice Age 4, å den va väl helt okej. Men va oxå å kollade lite i affärer, hittade lite som behövdes å annat.. köpte en ny navelpiercing !! trosor, bh:ar å ett par shorts ! 
.
bild på navelpiercingen kan ni få senare :) pusshejs


GODMORGON GODMORGON !

helllu, kom nyss hem från jobbet ! å det blåste som satans å va apa kallt å inte kul.. men nu så är jag hemma i värmen å har ett täcke omkring mej, hehe mys ! 
men annars så vet jag inte vad som händer.. ligga i sängen å kolla på film å hosta antar jag ! men det kan vara kul det mä.. eller nåt ? men ses å hörs pöss ! 
.


JAG HATAR RUBRIKER

Hejsaaan, efter att ha duschat så frågade mamma mej om jag ville följa med å kolla på fotboll men henne Lisa å pappa å det va väl ganska så chill till en början, men sen när vi kom hem igen så blev det att käka jordgubbar å mjölk mumms !! Hörs senare kanske
.
 

 

Bilder Som Nu Bara Är Sorgliga Minnen

.
Har igentligen inte tänkt på så mycket att vi som alltid va i skolan kommer knappt aldrig träffas och umgås så som vi gjorde dom 3 åren som vi var tsm i skolan, och det är ju ganska så sjuuukt sorgligt.. men jag vill å hoppas verkligen att vi ALLA håller kontakten å att vi kan fortsätta umgås som ingenting ! ♥ saknar er ♥

SLKGJDÖFHÄRIKÅASGHK

hejsaan ! ledsen för ingen bloggning.. känner verkligen att man nästa skulle kunna skita i bloggen nu för har ingen kul å blogga om inga bilder osv.. men ni märker väl isf..hehe
har iaf varit med bästa å vi har kollat på serie å gått å kollat lite fotboll då och då.. men dä är oxå kul ! men nu så ska han åka iväg typ en vecka kanske, kommer sakna han ! men ska duscha nu hörs
.
somsagt var.. inga roliga bilder..


RSS 2.0