TISDAG

Hejhej, dagen har gått himla fort idag.. Seg på morgonen som vanligt, sen springa upp å ner från trapporna i skolan för att hitta klassrummet man ska vara i, men annars så har det varit en helt ok dag ! På lunchen så fick vi te Subway å käka och sen så fick vi sluta vid halv 2 !! Åkte och handla med mamma och sen hem. Hörs
 

GONATT

Har kollat på film med syster nu, men ska snart sova för är himla trött och imorgon är det skola igen ! så.. hade bara tänkt säga Godnatt, puss.

(LÖRDAG) SÖNDAG

Hejsan, igår mot kvällen så gick vi till mormor och morfar, firade mormor som fyller idag och kusinerna var oxå där såklart ! Mysigt. Idag så blev jag värkt av pappa som frågade om jag ville med han å lisa och åka en sväng, sen fick jag veta att vi skulle till biltema och ångra direkt att jag blev väckt halv 10 å var jätte trött.. haha, Men var där och på lite andra ställen. Sen så har jag varit ute mycket, kollat på fotboll. Nu ska jag se VD puss

FREDAG

Hejsan, idag så var vi lediga !! kanske glömde säga det.. Men, vaknade vid 10 ungefär.. låg kvar i sängen å sen så har jag bara förflyttat mig till soffan och bara varit allmänt seg ! Hörs.

~BE ALRIGHT~




18:59

Hej !
Idag har jag haft en bra dag ! Började dock med nationella i svenska som sagt, hoppas väl att det gick bra. Efter det så gick vi och sola några stycken. Hade sist idrott och då gjorde vi något som var himla jobbigt, styrkskit. Iaf, efter satt vi ute i solen och väntade på att tiden skulle gå och det var jätte skönt. Åke sen ser till mamma och då åkte vi och handla och är hemma nu ! Hejs.
 

GODNATT

Hejsan.. Tog en snabb dusch förut och sen så har jag bara legat i sängen, kollade på film och käkade lite B&J's hihi! Men annars så är det skönt att säga att denna dag är över... Men imorgon så börjar halv 9 och då ska vi ha nationella i svenska. Roligtroligt ! Godnatt puss
 

VILL DIT IGEN !

Ja som sagt så hade jag det underart i går kväll/natt, kom faktiskt ut ganska så bra så hann vara i bilen vid 11 ungefär så var hemma över 1 typ.. Somna direkt som tur var. Och har även kollat på mina klipp som jag filma hela dagen och försöker smälta att jag faktiskt har sätt han ! Helt sjukt. Men annars så har jag bara en sak att säga, villl dit igeeen !!!! 

16:09

Hejsan, hade grymt bra kväll igår och Justin va så jääävla underbar kunde inte varit bättre !! Eller jo.. Man skulle ju ha velat varit OLLG men annars hade vi skapligt bra platser å filmade en hel del oxå hah..

Men idag så var jag skapligt seg imorse men blev skolan iaf, hade Lola på morgonen å matte på eftermiddagen slutade sen vid 3. Sitter i lägenheten nu och ska ta 20 över 5 bussen hem sen. Hörs!


YEY

 
VET NI VAD !?!?!?
Jag ska på juuuustin Bieeeber imooorgon ! YEYYEYEY hiihi lycklig !

MÅNDAG

Hejsan, kom precis till lägenheten och har varit i skolan idag. Var lite onödigt dag, hade redovisning som jag dock inte var med på.. Men lite kul vare att lyssna. Fick sluta kvart över 11 idag för hade ingen entreprenörskap som jag sa även igår. Så hann med 12 över 12 bussen.
 
Men ska ta bussen hem sen iaf, och då blire att göra klart redovisningen tlls imorgon ist ! Har inga andra planer för dagen. Puss.



SÖNDAG

Hejsan, dom här 3 sista dagarna hart både gått upp å ner.. I fredags så stannade jag hemma från skolan men sen på kvällen så gick jag på bio ! Sov i lägenheten och sen i lördags så blev jag hämtad, när jag kom hem så satt jag ute i solen som jag även har gjort idag lite smått mej det var skönare igår. iaf.. Har varit och kollar på igelfors damer typ nyss oxå och man blir ju lite smått taggad och vill vara med men får se vad som händer i veckan.
 
Ska hoppa in i duscha nu och sen så ska jag kolla tv, sätta igång med skolarbete.. Ska redovisa imorgon på 10 minuter om något skit. Kul. Slutar vid 11 imorgon iaf och det är skönt ! Men ska försöka upt mera nu och inte bara sluta. Försöka iaf. Pusshej. 
 

123

Hejsan, inte bloggat på ett tag jag vet.. Och har nästan faktiskt inte saknat det alls.. Men ska nog försöka dra igång igen så man har någe att göra om dagarna.. Hah. Men iaf, denna vecka så har jag jätte mycket plugg. 2 nationella prov, först muntliga i engelska som sker på torsdag å även då har jag ett matte prov, och även ett muntligt tal i svenska på fredag. Har även grejer nästa vecka som måste fixas.. Men ska försöka iaf ! Får se hur det går. Hörs puss.

TUMBLR

http://lottaaandersson.tumblr.com

MÅNDAG

Hej, ska försöka blogga lite kort om dagen nu hittills.. Det har varit fint väder och varit ute och åkt mycket. Grillat korv, druckit oboy vid snögubben och massa.. hah, Just nu sitter jag i soffan och är sjukt trött.. Tog en vilostund oxå. Men ska försöka lägga upp bilder sen från kameran om dom blev bra.. Aja har apa ont i magen orkar inte mera, Hejdå
 

GODNATT

Hejsan, dagen har gått ganska snabbt fast ändå långsamt.. Hah, har varit på afterski och sen bara degat inne i stugan.. Käkat massa godis å kollar på tv nu. Är hel slut och ska nog sova snart godnatt!


SÖNDAG

några bilder från dagen, imorgon så ska jag förmodligen ta med kameran ut.
 
Men annars så har dagen varit bra, fint väder på morgonen å sen så har det vari t ganska så molnigt.. Blåser en hel del oxå men det jaja sånt man får tåla. Har varit på afterski nu och ska ta en dusch bloggar senare kanske pusshej !

LÖRDAG

Hejhej, Dagen började sjukt segt... Va super trött och ville egentligen bara ligga var i min säng. Men det fick man ju inte hah.. Nä men åkte ju som sagt till sälen idag och vi fick stugan vid 4 men var å käka innan och hyrde skidor och sånt. Hann även att åka en liten stund i bakarna idag med, annars så har det inte hänt så mycket idag. Hörs !
tråkiga mobil bilder men orkade inte något annat.. hah. Men kanske fixar någe bättre senare !

YEY.. JDFBJDFLKHJLAKJHAW

bildfrånigår.
Heej !!
 
Dålig bloggning jag vet.. Har inte haft tid eller ork som vanligt. Men nu iaf, så sitter jag i bilen huur trött som helt och är på väg till sälen, äntligen ! Kameran är men och mobilen så klart.. Så hoppas att jag kan upt bra sen iaf, med lite roligare bilder och så. Men nu ska jag sova. Hörs senare eller när vi kommer fram. hejs
 

ONSDAG

Hejsan, som sagt så var jag på bio med lillebror förut, kollade på croodarna som Linus bjussa på. Sen så kollade vi lite i affärer tills mamma kom och hämta. Var inne på hm och hittade 2 toppar som jag har väntat på ! så är mycket glad (blev en vit och en mörkgrön). Men har duschat nu och ska käka sen drar jag te Finspång. Hörs !
 

BIO MED BROR


JDLKJFSLKJGALKRJAHLKE

Hejsan, har egentligen inte så mycket att säga just nu.. Mer än att det är super tråkigt att svara på kommentarer som är anonyma, det är roligt att få kommentarer och så.. Men ja ni förstår säkert vad jag menar.
 
Men aja, kanske ska få lite mer sagt i detta inlägg.. Åkte till Finspång igår, va där, kom hem sen vid 3 idag ungefär. Inte gjort så mycket idag.. mer än att kollat lite på glee ätit glass och legat i sängen och snorat.. Vi hörs !

GODMORGON

Hejj, är helt död.. vaknade vid halv 10 ungefär, somnade rätt så tidigt igår.. Hosta så in i norden.. Men äär inte så mycket nu för tillfället iaf. Har legat i sängen och mamma fixade min frukost idag, å sen har jag bara kollat på glee. Tagit en dusch å sen kollat lite på jackor till sälen. Hejs
.

RSS 2.0