GODMORGON?

Hej och godmorgon, vaknade vid 12 ungefär gjorde en ordentlig frukost och sen så käkade jag jordgubbar till lunch, har lekar ute massor, när solen är framme !! Ska snart åka och simma. Men vi hörs hejs !!


TORSDAG

Hejsan, efter jag kom hem så hade jag ju jobb vid 3, som vanligt.. Efter de så har jag spelat Sims, även legat i den här lilla sökningen !! Tycker de passar när det inte är så himla bra väder och när man faktiskt är lite frusen!! Hihi

Men va tvungen att hå upp sen iaf, har även käkat mat hos mormor och nu ligger jag i sägen och spelar Sims igen. Ska snart sova, om inte kolla lite serie först ! Får se, GODNATT IAF! Puss


11:54

Hejsan, kom precis hem!! Har spenderat de 2 senaste dagarna nu i Finspång. Eller de 3.. Ajaaa

Men är nu hemma och gråter floder och plågar mig själv genom att lyssna på musik.. "Bråvall musik"!! Får se hur jag klara av det här..... Men ska försköna få i mig lite frulle nu. Hejdå!


12:00

Hejsan!
Igår så åkte jag till Finspång lite spontant i och lekte med Eve ! Spela lite kort och tog en lång promenix, kollade på film som jag självklart somna ifrån.. Sen idag så tog jag 11 bussen hem och nu ligger jag i soffan och kollar tv! Hörs


BRA DAG PÅ ULLARED IAF

Bajs bloggappen.. Inläggen kommer inte upp när man vill.. Menmen !!

Kom hem vid 8 igår och va helt slut.. Fast den mesta tiden i bilen så har jag sovit.. Menmen, kom hem med inte så mycket iaf, men en del blev jag nöjd över. Och sen resten av kvällen spenderade jag i sängen!!

 

 

Mot Ullared


23:29

Hejj, igår så hängde jag med ett härligt gäng och hade det bra ! Tog slut ganska snabbt och va himla trött mot slutet men somna med ett leende på läpparna iallafall!

Men nu så ligger jag i sängen och ska upp kvart över 4 imorgon.. Godnatt

lyckdes bara ta en bild under kvällen tråkigt nog.. hah


Glad midsommar på er!!


23:33

Dagen fortsatte vid sjön efter jag kom hem efter stan, sedan så låg jag ute och tog det lugnt.. Himla varmt vare. Men sen mot kvällen så följde jag med upp till plan och hjälpte till med midsommargrejen vi har där uppe imorgon, även jag och Elin var ute och plocka blommor till våran krans, får se hur det bli med den imorgon !!
 
Men sen så käka vi pizza och efter de hoppade jag in i duschen, och nu känner jag att dagen behöver ta slut och även jag är helt slut.. Ska kolla serie och sen sova !! HÖRS.
 

TORSDAG

Hejsan, har varit en lång dag idag. Och inte slut än..
Vaknade vid halv 7 och tog mej in till Finspång för att sedan åka till stan med Eve. Varit där till nu och sitter på bussen hem, blir sen hämtad av Lisa å Frida. Sen blir det samma sak som gårdagen. Bara hem och sen åka igen.. Bloggar mera sen !! Puss.


Onsdag

Hejsan, igår så blev det inte mycket till skrivande..
Men åkte till Finspång och spenderade min kväll/natt där. Idag så mötte jag upp Lisa och Frida och fick skjuts hem, sen direkt så var det bara att åka till sjön. Inte lika skönt idag då solen inte var framme osv.. Men jag bada minsann !!

Efter det har jag bara legat ute i soffan och sen så följde jag med upp till cafét och drack lite cola !! :))) hejjdåå


Bästa?!


NU DAGS FÖR JOBB


MÅNDAG

 
hejhejhej, har varit och kollat fotboll uppe vid plan i kvälls solen. Men ligger nu i sängen och lyssnar på musik, fotboll är även på tvn här hemma. Men hade bara tänkt att skriva lite.. Hade inte så mycket att säga men ajaaa.. Hejdåå
 

17:23

Hejhej!!
Kom precis hem från simskolan, första dagen och det gick bra.. Förutom att jag tappa min tele i baken och råka gå sönder lite.. Fukk! Fast fast den i över ett år iaf ! Stolt.


SÖNDAG

hejsan, har varit himla seg dag idag.. 
har för det mesta bara legat i sägen och kollar film och serie. ätit glass och varit himla godis sugen men som vanligt så har vi inget hemma just då. Iaf, känns bra att inte ha någon söndagångest heller, men imorgon börjar sommarjobbet !! himla kul. Men vi hörs'
 

LÖRDAG

Hejhejjj
Kom till lägenheten typ nyss.. Ska leka med Eve sen, men nu så sitter jag här, har faktiskt städat heeela lägenheten.. Haha. Nä men ska kolla gg nu och käka chips!! Jupp. Hejdå


GODMORGON

Hejsan och godmorgon ?
Vakna för ett tag sen, käka en riktig sommar frulle och har legat i sängen och kollar film. Har inga planer för dagen, känns lite tråkigt men vi får väl se. Hörs !


FREDAG

Hejsan !!
Gårdagen blev lyckad till slut, tillbringa den med fins och goa klasskompisar som man hoppas på att inte tappa kontakten med nu under lovet.

Mamma kom och hämtade mej i Finspång sen vid 5 ungefär, när jag kom hem så hamnade jag först i sängen och sen soffan. Somna.. Och nu så har jag duschat och ligger i min gos säng igen med min babe !! Är sjukt jävla trött konstigt nog.. Så ska sova snart. Hörs imorgon


WOHOOO SOMMARLOV.

Hejsan ! nu så har jag oxå äntligen sommarlov !! kunde ju ha varit bättre väder så man verkligen fick den dära känslan igen, men den kommer nog så småningoom. Men hade en liten avslutning i skolan då alla 1or satt i matsalen, fick tårta och delade ut stipendier osv. Åkte sen till Finspång och satt i lägenheten med madde och fia, sedan blev jag hämtad av syster. Är hemma nu jätte trött och ska snart ge mej av igen. 
 
Men en sak som jag ska göra under sommarlovet.. sova.. eller, vem fan ska inte det. Skitsamma hejdå
 
 
för ett åår sedan

BRA DAG

Hejhej, bra dag idag som sagt, hade sovmorgon till 10 och sen så åkte jag till skolan för att möta upp klassen för att sedan åka till smultronstället för att äta glass! Himla mysigt. Sen så gick jag och Eve på stan en stund och sen mötte jag upp mamma för att åka med henne hem.

Tog 6 bussen från Igelfors till Finspång och nu så är jag i lägenheten, imorgon får jag äntligen sommarlov på riktigt!! Vi hörs.


TISDAG

Jaha.. Vad ska man säga om denna dag då? Åke till skolan vid 10, leta efter art vi skulle ha brännboll och när vi va nästan där så fick vi veta att våra lärare inte va där ändå.. Så Madde Fia och jag och in till stan, gick där en stund. Köpte faktiskt ett par shorts och en bikini !! Sen köpte vi med sallad på paus och käka det ute i solen. Sitter nu på bussen på väg till lägenheten, vi hörs !


MÅNDAG

 
Hejsan, seg dag idag.. men började ganska så bra iaf, solen va framme så låg och sov i solen. Men annars så har jag inte gjort någe speciellt, är lite halv sjuk känner jag så ligger just nu i sängen och ska förmodligen sätta på en film eller något och fixa en kopp med te.
 
Imorgon börjar skolan igen, går 2 dagar typ och sen slutar vi på torsdag. Längtar, fast som sagt..känns redan som sommarlov.
 

AKLJGKLSADJGÄAJRGKAD

Hejsan, har haft en jätte bra dag men fin släkt på besök och fina packet. Vädret kunde ju dock ha varit bättre, + så håller jag på att bli sjuk.. Men jag är glad ändå !!
 
Fick kina mat till lunch och sen vid 4 kom släkten, spelat bingo och har även tagit in sängen nu.. Äntligen !! Och sen fick jag mer besök. Är ledig imorgon oxå, då är jag själv hemma så har inga planer.. men vi får se hur jag mår med. VI HÖRS!!

WOHO MIN DAG IDAG, 17 ÅR!!


GÅRDAGEN

Hejjhej, dagen igår blev inte som jag sa riktigt.. Åkte till smultronstället med familjen och käka glass !! Sen fram emot klockan 9 så gick jag å Elin te hampe och spela badminton!!. Spela även kort och som vanligt dagen före min födelsedag från förra året så har vi bakat chokladbollar. Blev inte så lyckat denna gång men det va kul. Kom hem sen vid 12 och efter de så hamnade jag i sängen. Och håller på att bli förkyld..


TJOOOBREH

Va himla seg imorse.. Vaknade tidigt och med halsont !! Inge vidare bra start på dagen iaf.

Men nu så sitter jag ute i solen och kollar på när pappa jobbar med att bygga.. Rätt så skönt faktiskt, fast varmt. Ska åka in till Finspång sen och köpa jordgubbar till min tårta och sen kanske ställa in min säng, äntligen ! Aja, vi hörs.


FREDAG

Hejsan, inte bloggart på ett tag, har inte haft så mycket att säga. Men har mått super bra de sista dagarna nu iaf !! Just nu så känns det som att jag oxå har tagi sommarlov med. Men slutade skolan på onsdag med 2 prov så man kan säga att jag har tagit lov, och är lediga 5 dagar. Iaf, Igår så va det skolfest och innan så hände jag med några sköna brudar, gick sen på hugos som dock inte var lika kul. Men hade en bra kväll iaf !! 
 
Är nu hemma och tare lugnr ute i solen, senare ska jag förmodligen gå och kolla på fotboll... hejdåååå

ONSDAG

Hejsan ! dagen började inte så jätte bra faktiskt.. men det ändrade sig ganska snabbt ! Men åkte till skolan och då väntades 2 prov, först turismens historia och sen ett matte prov. Inget kändes himla bra men får hoppas på det bästa.
 
Kom hem till igelfors vid 4 och då så började jag att städa mitt rum för det såg hemskt ut.. Sen nyss så var jag och fika, nu är jag lite seg och hoppas att något roligt ska hända.. Haha nä men det är fint väder ute iaf. HÖRS
hittade även mitt fisheye i gömman heh

TISDAG

Hej !
är mycket arg för tillfället.. för jag inte hittar det jag ska och det går inte bra att plugga.. Går verkligen inte alls bra. Men annars så är jag på toppen humör, jag fyller snart år, snart sommarlov och det ska bli himla roligt på slutet av veckan då det är skolfest. Men fick även en grej på posten idag !! Kanske ska leta redan på min kamera och ta bild på det, får se.
 
Men sitter nu i sängen och pluggar för fullt typ.. duschade även nyss och ska snart gå och blåsa håret. Eve har även åkt till turket nu och hoppas du/ni får det bra och kommer sakna diiiiiiiiiiiig hiihi. Men Hörs

14:45

Hejsan, sitter just nu på bussen hem.. Vaknade i Finspång och sen så åkte jag till skolan vid 2, åkte bara in för att lämna in min tegelsten till dator och sen hem. Nu ska jag hem och plugga det absolut sista. Hörs puss!!


MÅNDAG

Vaknade upp idag och kände att det skulle bli en himla bra dag !! Solen sken och va allmänt glad. Åkte till skola. För att ha historia prov som inte gick så bra.. Och sen så slutade vi skapligt. Gick på stan med Eve. Inatt sover jag i Finspång och börjar 2 imorgon.. Pusshej


INGENTING STÅR ÖVER MIG

Hejhejhej
Igår så hade jag en väldigt bra dag, skratta och va glad hela dagen/kvällen/natten !! Kändes riktigt bra. Kvällen spenderades med mina underbara å fina vänner, satt vid en sjö ett tag, även i lägenheten och sen har vi gått en bra bit. Men det gör inget för det va så fint och bra väder. Riktig sommar kväll. Kvällen och natten slutade även bättre.

Är hemma nu och väntar på mat, har inga planer.. Blir förmodligen barnvakt! Puss


RSS 2.0