FREDAG

Hejsan, åkte in till skolan idag för att ha sista svenska lektionen och gör mitt svenska tal.. Men när vi kom dit så fick vi veta att hon är sjuk och inte skulle komma. Inte så roligt faktiskt.. Men jag Hampus å Tommy gick te donken å käka frulle och där mötte vi även Jonna och Julia.

Är i lägenheten nu och väntar på att Eve och felle ska komma så ska vi gå till marknaden. Men så länge så ligger jag och solar på golvet.. Ja det går faktiskt !! HEJDÅ


DUKTIG SOM JAG ÄR..

Hejhej, har haft fullt upp idag.. gjort allt möjligt !! nästan.
Elin kom hit en liten stund, lånade laddare och pratade lite, även tjänat lite pengar utav pappa, klippte gräset och tjänade en 100 kr!! hah..
 
Sitter nu i köket och pluggar det sista, imorgon blir det att åka in te skolan och göra det sista nationella.. Det muntliga talet som jag har varit mycket seg med.. men är nu klar iaf !! ska hoppa in i duscha nu sen se om det blir film med syster HÖRS puss !

TORSDAG

Seg dag.. Kom till skolan idag vid 9 och då fick vi bara reda på betygen i engelska och sen slutade vi.

Vid 10 gick alla från klassen, eller de som va i skolan då.. till subway och käka. Sen vid 12 så hade vi DDD igen, sen åkte jag hem vid 2 !! Och nu är jag hemma och ska plugga de sista tills imorgon, hörs.


ONSDAG

Hejsan, ännu en skitdag.. Började 12, hade matte.. Fick veta betyg osv !! Men innan så va jag hos tandläkaren!! Fick sova till kvart över 9 iaf.

Sitter på bussen hem nu och ska ner till stan igen sen mot kvällen å kolla bio. Hörs


TISDAG

Idag så har dagen bestått av att jag först råka försova mig lite så fick ta en senare buss. När jag kom till skolan så va det prov som väntade.. Inte något jätte svårt, fick sitta och göra skyltar på Word.. Menmen, på eftermiddagen så gjorde vi ingen speciellt, fick sitta å lyssna mest. Åkte med 3 bussen hem till igelfors för att käka å kolla på tv, men självklart så ska det vara någe fel på tvn..:(:(:(

Men sitter å pluggar nu för fullt iaf, och sen så ska jag tillbaka till Finspång igen. Puss hej.



ASDFJUIKLOPÖOIKRUEJTYRSHTDFHDSTYK

pissdag..
Hamnade i lägenheten och ligger nu i sängen och kollar på OTH, skola imorgon och jag mår inte bra. hejdå !
 

LÖRDAGSKVÄLL/SÖNDAG

Hade en jätte bra kväll igår, då jag först träffa madde och soffan ! Senare kom även Eve, gick och köpte glass å sen så kom Hannah. Vi gick runt hela finspång och snackade en hel del. Somnade sen hemma hos mej och sen idag så gick vi och köpte lite frulle. 
 
Sen vid cirkus 11, kom pappa och hämta mig, ligger nu i sängen och lyssnar på musik ! HÖRS.

LÖRDAG

Hejhej, seg morgon.. Blev väckt och fick frågan om att följa med te stan, men ist så blev det att jag å Linus satt i lägenheten å fick vänta på mamma som var å klippte sig å grejer.. Blev dock Inge stan heller.
 
Men åkte sen hem å nu sitter jag ute, ska åka in till Finspång igen sen å leka med Hannah å Eve ! Hörs.

FULLMÅNE

Hejjj, mot kvällen så fixade mamma käk och då blev det grillat, fast jag inte är så förtjust i det så käka jag hur mycket som helst.. Haha !! Annars så har jag kollar på NSN som gick på tv, jag å lille bror satt p sjöng med lite grann. Plutten!

Har även varit på J2, och var där ett tag och sen så gick jag en promis innan jag gick hem. Fullmåne inatt, fett fint. Ska bara kunna sova oxå ! Men hade tänkt göra det snart, börjar känns att huvudvärken kommer fram oxå. Men godnatt !!


FREDAG

Hejsan, har varit en seg skoldag idag.. Inte varit på det säga humöret iaf.. Började med att jag fick följa med mamma å besikta bilen å där med åka mycket tidigare.. + så hade jag inte sovit så bra inatt heller. Men sen i skolan så skulle jag ha gjort mitt tal oxå men blev inte så.

Sen hem te Finspång å sen så fick jag skjuts av Lisa å Frida. Här hemma har jag inte gjort så mycket vettigt, ska sitta lite med skolarbete med går inte så bra.. Men nu har solen hittat fram iaf och jag sitter ute i soffan, någe positivt !! Hörs.


MIN EFTERMIDDAG

Ända sen jag kom hem så har jag i princip legat i sängen hela tiden.. Och ätit?

Har kollat på film och även det sista avsnittet av TVD, jag vet lite efter men aja.. Tjöt som en gris iaf.. Men har även gjort någe vettigt, mitt svenska tal som jag ska ha imorgon.. Menmen vi får se hur det blir !! Ska snart sova hörs, GONATT.


TORSDAG

Hejsan, vaknade upp i lägenheten somsagt.. Sov där med syrran å hade sovmorgon oxå, började kvart över 12 med idrotten men blev lite ändringar för det va så tråkigt väder !! Hade sista idrottslektionen så vi fick fika å grejer !! Mums. Slutade sen vid halv 2 typ, gick och sola med Eve å sen åkte jag med Lisa hem.

Ligger nu i sängen död.. Trött å frusen, tråkigt väder osv. Men ska plugga nu hejs !


ONSDAG

Hejaann
Dagen har varit bra idag.. Hah, nä men helt ok iaf!! Började dagen med ett oförberett prov med Lola, kändes bra. Sen så var på på föreläsning om DDD (don't drink & drive. Och sista timme hade vi muntliga NP i matte! Fick sluta efter det och de va innan 2 ungefär. Åkte te Ingelata sen å mötte upp Frida p Lisa, käka donken efter och sen åkte vi hem.

Nu ligger jag på studsmattan å kollar på de mörka molnen som är på väg hit.. Men ska käka snart å sen åka till Finspång för att sova där. Börjar 12 imorgon !! Hörs.


TISDAG

hejhehjhej, dagen har varit helt okej för utom vädret och självaste ''skolan'' Åkte med 7 bussen till Finspång för att sen byta för att åka in till skolan, då vi hade NP i matte.. Gick inge vidare kan jag säga redan nu..eller det gick skit. Menmen !! Under de första och andra proven så gick jag och 2 till och solade, sen så hade vi bara ett matte prov kvar. Slutade kvart i 1 ungefär och då gick jag till stan med Eve och Felicia ! Letade inte efter något speciellt men kom hem med ett linne iaf ! 
 
Kom precis hem nu iaf och är jätte hungrig, och bara för det är tråkigt väder så mår man fan dåligt och är hur trött som helt.. Man hamnar i sängen med mys kläder helt enkelt !! Men ska ta med upp och ta mej en snabb dusch, sen blire film. Puss

ADFGVCSRYIOLZCGRUKNP

Helloo, för utom att sitta å plugga lite på matten.. Som ändå inte gick så bra. Så har varit ute när solen har kommit fram iaf, tagit en promenad med en kompis å nu har jag kollat på film med lillebror ! Imorgon så väntas nationella i matte hela dagen. Får se hur det går. GODNATT


MÅNDAG

Skola igen.. Och idag så va jag å typ resten av klassen rätt så sega, fick kämpa så man inte skulle somna.. Men fick sluta lite tidigare iaf, så hann med bussen hem till igelfors. Sitter här ute nu och pluggar/äter, fast mest äter.. Men iaf.. Kanske åker ner till Finspång igen sen. Får se!!

Men annars så har helgen varit ok, gått rätt så fort ändå.. Skulle inte skada men en till långhelg. Aja vi hörs hej !


FREDAGSKVÄLL/LÖRDAG

Hejjhej
På fredagskvällen så spenderade jag den hos hampe, men klassen plus några till ! Riktigt roligt. Slutade även bra. Men idag så har jag varit ganska så seg.. Åkte moppe hem med hampe å sen så självklart så kolla jag runt lite på våran lilla motordag som vi brukar ha varje år.

Sen så har jag även varit och käkat med familjen, ute. Och nu ligger jag i sängen och kollar på ESC å dricker cola. Fett trött, vi hörs !

gick och köpte klass oxå i det fina och varma vädret lovley !!

FREDAG

Hejsan kom precis hem efter en helt ok dag i skolan, gick dock rätt så fort och gjorde inget speciellt haha.. Men åkte med mormor hem direkt när jag kom till Finspång och sitter nu ute på altanen och käkat, ska snart gå och tjäna lite pengar och få lite färg på sig. HÖRS


GODNATT

Var och kollade på fotboll en stund förut, sen har jag kollat på lite skoluppgifter som slutade med att jag gjorde någe helt annat. Som vanligt..

Men kollade nyss på film, men nu så hade jag tänkt att försöka sova. Fredag imorgon äntligen..typ. Men GODNATT


TORSDAG

Hejsan, Idag har det varit en bra dag !! Började dagen med engelska, gjorde inget speciellt och mot slutet så kollade vi på film. På lunchen så satt vi ute, super varmt !! Men efter det började idrotten och även då så va det chill, va i klassrummet en stund och sen till folkparken och körde volleyboll i solen och i varma sanden !!
 
Efter det så gick Eve, Felle och jag till centrum och först sola haha.. och sen i affärer. Hittade lite gott (bilden nedan).Sen åkte jag med mamma hem och nu ska jag äta pannkisar ! HÖRS
 

ONSDAG

Hej!
Sov i Finspång inatt, började 9 och då hade vi NP hela förmiddagen ! Läs och hörförståelse och vi får se hur resultatet blir.. Har inte så stora förväntningar iaf. Men matte i en timme sen åkte jag hem, fruktansvärda huvudvärk som kommer hela tiden.. Tog bussen hem till Igelfors och har inte gjort så mycket då sen jag kom hem.
 
Åkte sedan ner till Finspång med mamma och köpte pizza !! Sen har jag tagit en dusch nu precis och ska snart gå och sova ! hörs

SAKNAR SÅ HIMLA MYCKET


MÅNDAG

Hejsan, långhelgen var helt ok, gick himla sabbt och sov inte så mycket.. Som jag hade velat, men det va okej iaf!
Skola idag och även den gick snabbt, gick och sola under lunchen med eve så har det avklarat nu. Sen till finspång och åkte med mamma hem.
 
Sitter nu i soffan och har jätte ont i huvet, kanske ska plugga om inge annat.. Men vi hörs !

MAMMA FIXAR, himla go


GRILLMYS

Hade jätte bra och fin kväll/natt/morgon med klassen ! Grilla lite käk, tog en runda i Finspång, och skratta en heldel! Sen så va det bara jag Maja Hampus och Eve kvar till 5, då Majas buss gick. Men vi satt och spela kort och hade det mys!

Gick till lägenheten sen vid 5 oxå och sov i några timmar, sen ringde mamma vid 10 och sa att hon skulle komma och hämta mig, och har även hämtade min säng !! NU ska tydligen vi + pappa åka och kolla på en jacuzzi !!!?! Hörs


BIO, igen..

Vid 8 så åkte jag Lisa, Frida och Hampus in te stan för att kolla på bio lite spontant. Kollade på Warm bodies, den va lite konstig rolig.. Och konstig haha. Nä men det va helt ok ! Skratta en del iaf.

Efter åkte vi te donken och köpte lite käk, och på vägen hem så såg vi alla blixtrar.. Och jag va skit rädd ! Tur att det inte är här iaf. Men ska sova nu gonatt.


ONSDAG

Heejsan, dagen har varit helt okej ! Hade Logi med Lola på morgonen och matte på eftermiddagen. Dagen har gått rätt så fort med.. Efter skolan gick jag till mamma och fick åka med henne hem. Kom hem vid 4 ungefär och då var det vara att ta på mig mys tröjan, och nu ligger jag i soffan och kollar serie. Hörs !

21:52

heellu, sen när jag kom hem så har jag bara varit ute, himla skönt och sen så har jag även varit ute och gått.. tog med mej min kamera oxå, länge sen. Hah. Nä men är helt slut och börjar få ont i huvudet igen.. Men imorgon är det sista dagen i veckan och sen är det långhelg som väntar ! Riktigt skönt. 
 
Men nu ska jag lägga mej i sängen, sjukt trött.. men ska kolla på pokemon först, tror jag... Äsch. Hejdå, godnatt
hittade några kompisar på vägen.. USCH !

TISDAG

Hejj
Kom nyss hem ! Men skoldagen har varit bra, galet varmt ute oxå !! Riktigt skönt :):):):):):):)
Nä men efter skolan så åkte jag till lägenheten.. sen så fick jag gå och möta mamma en lång bit.. ! sen hämta hon upp mej och vi åkte hem.
 
Har även fått mina snyggish skal som jag beställde för några dagar sen !! Men nu sitter jag i solen och lyssnar på musik och ska snart käka ! hörs.
 

VAJSOFOTJRKAHS;

Från att faktiskt ha varit en helt ok dag, fint väder osv.. Till att få jätte ont i huvudet, gråtande floder och varit helt deppig.. Försökt att plugga en del, men somna, gick ut i skogen och rensa tankarna lite grann, duscha och även pratat en del med mamma, men nu ska jag se pokemon eller PLL får se. Godnatt


MÅNDAG

Hejsan, varit en helt ok dag i skolan. Hade besöksnäring på morgonen och entreprenörskap på eftermiddagen. Sitter nu i lägenheten och käkar på nog det ända man kan äta här, som inte tar mer än 30 min att fixa..haha Äsch, får duga eller nått..! Vi hörs, puss.

21:41

Hellooo, helgen har varit lite upp å ner. I lördags gjorde jag inget speciellt så då blire att ta fram dammsugaren osv.. Idag så vaknade jag med samma känsla, hade inga planer.. Men åkte till hjortkvarn å käkade glass, va även och kollade på sommarstugan och sen så har jag lekt med Elin !

Ligger i sängen nu och ska snart sova, skola imorgon och en ny vecka. Men ska kolla på TVD först. GODNATT !
 

TJA.

 

GODMORGON

Sämsta natten på länge.... Vaknade nu vid 10 tiden och har legat i sängen och kollat PLL, älskade PLL. Det va ett tag sen..heh. Även käkat frulle, men har inga planer för dagen en så länge!


IRON MAN

Kom precis hem från stan, har varit och kollat på bio med syster. Såg Iron man 3 och den va himla bra, värd att se ! Hade lite små tur oxå för hade beställt utan 3D men va någe konstigt så fick se med det ist ! Lite plus så där. Nä men den va bra !

Ligger i sängen nu och har himla ont i huve.. Ska snart sova, gonatt.
 

FREDAG

helluu, gick upp vid halv 6 imorse.. Åkte med pappa till Finspång, lämnade mig vid lägenheten och när jag kom dit så somnade jag direkt. Åkte sen till skolan vid 8 och när jag kom till skolan så var det nationella i engelska. Gjorde uppsatsen och ja finns inte så mycket att säga. Gick och sol sen, efter de blev det lite gott på donken med eve ! åkte sen med mamma hem vid halc 2 och köpte även en säng till mig woopppaa !! Hörs senare

GODNATT

Ligger i sängen just nu och har en jävla ångest.. Har massa skolgrejer att göra men inget går som man vill. SKIT. ORKAR INTE !! skiter i detta och ska sova ist, upp tidigt imorgon med.. Fredag iaf, någe positivt GODNATT !

TORSDAG

Hejsan! Va himla seg imorse men gick upp iaf och åkte sen till skolan. Hade engelska först och sen idrott. Slutade typ halv 3 och fick sen skjuts av Lisa hem !! Skönt.

Är hemma nu och kollar på film och käkar glass !! Hörs pusshej.

FÖRSTA MAJ

Hej, Valborg igår somsagt och den va helt ok! Finns dock inte så mycket Att säga. Sov i lägenheten sen iaf och idag åkte jag in te stan med hela familjen å kolla på alla bajs bilar å grojs som finns.. Käkade även på O'learys oxå.

Har inte gjort så mycket mera idag, varit ute en helt del iaf, och imorgon är det skola igen! Skönt att bara gå 2 dagar sen helg. Apatrött. Hejdå !! Gonatt


RSS 2.0