SÖNDAG

Hejsansvejsan. Gör ett lite snabbt inlägg nu. Käkade nyss och ska snart åka in te stan för att fixa en grej. Hoppas att Emil följer med hem oxå ! Men annars så har jag inte gjort så mycket idag. Städat lite grann å lyssnat på musik för det mesta.HÖRS
.

23:21

hejsan, har varit instängd på mitt rum hela kvällen. hah bra lördag ! jodå. Har iaf suttit å lyssnat på musik å tänt masssa ljus (bilderna ovan är inte dom ända..hah) för det är så satans kallt här inne.. Men tror jag har fått upp värmen lite iaf. Är hungrig ska gå ner å käka något. Hejs.

LÖRDAG

Hejsan, är nu hemma efter en väldigt lång dag tycker jag. Känns som att vi va överallt. Fast ändå fick jag inte med någonting hem.. Lite tråkigt men så blire ibland. 
Nu så är jag iaf jätte trött å känner att inte humöret är på topp.. Men känns ändå som att det är en bit kvar av denna lördag. Hörs !

13:54

Hej och godmorgon för en del kanske..
Men idag så vaknade jag skapligt och åkte även tidigt in till Linköping som vi är nu. Käka nyss och är nu så ska vi te Ikea å se om jag hittar någe te rummet osv. Hörs


jksakfjbhowelkngharslödgklsd


 

Hejsan, lite seg blogginlägg jag vet.. men bättre sent än aldrig !

Kollade nyss på film med syster och nu så ligger jag i sängen och mår inte alls bra. Både depp å illamående.. Hoppas att det kommer bli bättre men just nu känns det som att att jag vill ligga kvar i sängen tills 2013.. Men nu så ska jag nog läsa å sen sova ! Hörs imorgon pusshej.


12:53

heeej, är nu påväg ut med lillebor ! så slänger in ett snabbt inlägg innan ! får se hur länge man blir kvar där.. mår inte så bra iaf menmen vi hörs puss !
.

å lilla kissekatten ligger å sover så gott

GODMORGON

Hej och Godmorgon. 
Vaknade vid 11 ungefär, men låg kvar i sängen ett tag. Idag är bara jag och lillpojken hemma, så har inga planer.. Men kanske går ut för det är så fint väder osv. förmodligen så blire även att städa rummet.. Men ska gå och fixa frulle nu hejs. 
.

GODNATT

Ligger i sängen just nu.. Har inte gjort någe speciellt nu mot kvällen ! Kolla på tv osv.. Men nu läser jag min bok, som jag även fick i julklapp ! Och ska kunna försöka sova sen ! Hörs imorgon puss Godnatt !


--

http://lottaaandersson.tumblr.com/

TORSDAG

Hejhej, ledsen för jag inte har bloggat på ett tag.
Har spenderat dom 2 senaste nätterna hos min pojke. Haft de la mysigt, gjort lite allt möjligt ! Varit å käka mat hos deras mormor, varit å kollat fotboll å idag har vi bakat fina chokladbollar å även legat massa i sängen å degat en helt del.. Sjuka kan man väl säga..:(
Men kom hem för ett tag sen å då blev det pizza ! HÖRS


GÅRDAGEN: JULAFTON

 

GODMORGON

Godmorgon, vaknade för inte så länge sen ! vila ut mej lite för har inte sovit så jätte bra som sista nätterna.. Men nu så är jag pigg haha. 
Nä men som sagt gick upp för inte så länge sen käka frulle sen så hoppade jag in i duschen å idag så har jag inga planer för förmiddagen men sen på eftermiddagen så ska vi åka till kusinerna å ka mat sen åker jag till min älskling å sover där ! Men bloggar nog innan jag åker. pusshejs !
.

24♥

8 månader, fina du love you ♥♥

GOD JUL !

Lite seg men.. Godjul !! Hoppas ni får en bra dag/kväll puss !


MYS FRAMFÖR TVN


DEC. 23, 2012

vaknade skapligt, inte gjort något speciellt idag. Men nu mot eftermiddagen/kvällen så har jag hjälp mamma att slagit in alla jullappar å klätt granen med familjen ! alltid lika mysig ! Nu väntas uppesittakvällen med bingo å hoppas på en skaplig resa utomlands !! Hoppas ni har haft en mysig Dan före doppare dan. pusshejs !
.

-


MONOPOL DISNEY


THIS IS LOVE

 
.
Känner att sjukan kommer fram.. hade jätte ont i halsen när jag vakna, dock har den försvunnit lite nu.. men är annars är jag väldigt snorig... Det är nice när det kommer så här till julen precis när man inte vill ha den. Ajaaaaaaa tar en burk coola till det så blire lite bättre iaf.
Har även städat mitt rum nu ! stolt heh.. !! hejs.
 
 

GODMORGON

Hejsan, förlåt för jag inte bloggade igår.. internet var segt å appen funka inte.. kulkul !
Idag är jag hemma. Men vaknade skapligt å kollade på julkalendern sen å käka frulle ! Idag blire att städa rummet idag iaf.. kul hejs !
.

15:23

Hejsan kom precis till lägenheten. Iskolsn idag så skulle vi redovisa dom som inte va klara med det å jag va med där.. Gick väl bra, å sen så fick vi leka lite.. Slutade 11 iaf så gick in te stan för att möta upp Lisa så vi kunde köpa de sista julklapparna ! Men blev ändå inte klar.. Men får väl åka in igen någon gång.. Aja. Väntar på att Emil ska sluta så han kommer hit. Ska sova här sen iaf ! Men ska försöka blogga igen sen ikväll eller nått.. Hejs !


MÅNDAG

Hejsan, sitter i soffan och tar det lugnt och käkar b&j's. Blev att vara hemma idag för hade lite smått feber igår kväll.. Men ska sätta på en film nu men vi hörs hejs !
.

GODNATT

Har legat i sängen å kollat tv å nu å mår fortfarande rätt så dåligt.. Men ska sova nu å se hur morgondagen blir. Gonatt.


19:07

Hej, kom hem för ett tag sen å mår inge vidare just nu.. 
Men va väl roligt att åka iväg på julbord å så. Efter som sagt åkte vi å firade farmor å sen kunde vi äntligen åka hem igen !! Kollade nyss på julkalendern å ska hoppa in i duschen nu. Men vi hörs hejs !
.

GODMORGON

Hejsan, vaknade skapligt idag  gick upp å käka frulle. Kollade lite på tv sen å nu så håller jag på å fixar mej för ska snart iväg och käka julbord med familjen. Kommer bli både gott å roligt antar jag. Sen så skulle vi tydligen åka och hälsa på farmor oxå så vet inte när jag kommer hem men vi hörs hejs !
.

GODNATT


20:14

Hejsan, Sitter just nu i köket och skriver för fullt på min engelska som ska vara klart till kvällen. KUL...
Men annars så har min pojke sovit hos mej och idag så åkte vi in te stan å skulle köpa lite julklappar. Hittade än iaf men ska kolla lite i veckan oxå hoppas jag. Men ska fortsätta.. hörs hejs
.

GRATTIS LILLSKIT


17:44


hejsan har precis gjort en kladdkaka tills ikväll, då mormor å morfar kommer å firar lillpojken !! har inte gjort så mycket annat idag, lega framför tvn å gjort lite engelska.. Bajs för det asså.. aja vi hörs puss!

GODMORGON

Hejsan vaknade för ett tag sen, ligger just nu i soffan och kollar på tv !! Mamma väckte mej imorse för att firade linus men sen så gick jag och la mej igen. Är hemma idag iaf.. Men ska försöka göra lite engelska oxå.. Men vi hörs senare hejs !
.

SEYKLJSEÖLRJDFHJK

Hej ! Hade tänkt göra ett snabbt blogg inlägg för ska snart gå ner och hjälpa mamma men att tapetsera Lisas rum. Men annars så har skoldagen varit seg, åkte till lägenheten och fick vänta där tills mamma kom och hämtade mej, men hade min pojke som sällskap ett tag iaf. Men vi hörs hejs !
 

12:12-12

Hejsan, sitter i skolan nu har precis haft matte prov, Och har käkat julbord för övrigt oxå till lunch. Men annars så mår jag inge vidare.. Skulle vara skönt att vara hemma. Men snart är veckan slut och då är det bara en vecka kvar sen är det lov. Fuuuck va nice. HÖRS.
.

TISDAG

Hejsan, dagen har varit helt okej lite seg mot slutet men sen så fick vi sluta till slut. Leker med Emil nu och han ska sova här med mej i lägenheten. Ligger i sängen och kollar tv ska snart sova förmodligen hörs imorgon pusshej ! Emil är bäst !!


MÅNDAG

Hej. 
Ligger i sängen och kollar julkalendern och ska snart gå ner att ta mej någonting att äta. Dagen har varit lite blandat.. Slutade 11 och sen ko lisa och hämtade mej i Finspång så kom hem skapligt. Men då spenderade jag ändå bara eftermiddagen framför tv å datorn. Hade tänkt göra någonting idag iaf, så kanske blir att ta fram matteboken eller nått.. Men hörs HEJS

IGÅNG IGEN

hejsan.. kände att jag inte hade något att göra så börjar väl igång med att blogga igen.. och sen se hur det blir. 
Men iaf, dom här senaste dagarn har jag fixat med min gamla tumblr, och maja hjälpte mej lite och så men det är väl bara att kika in osv.. heh ! 
.
http://lottaaandersson.tumblr.com/ och tycker själv att det är roligare med det än blogga så.. men aja vi hörs hejs

.

Orkrar inte blogga längre.. tar en ''bloggPaus '' hejdå

-


TORSDAG

Hejsan hade tänkt ta dagen lite snabbt.
Vaknade hos älsklingen och sen buss till tandläkaren, gick tbx te skolan för att ha engelska och då fick vi snacka lite muntligt om filmen vi såg förra veckan. Idrott en och då fick vi göra lite massage och sen fick vi gå och dansa. Hah lite roligt att se hur oseriösa klassen är helatiden. äsch.. tycker om er ändå !!
SItter nu iaf på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta, och sen åka hem.. bloggar nog mera då. vi hörs pusshej
.

10:51

Hejsan ! sitter i skolan nu och har lite julmys redan !! klätt granen och fikat med lussebullar, pepparkakor och saft !! HÖRS senare pusshej
.

GODNATT

hejsan, har legat i sängen hela dagen idag sen jag kom hem. Somnade oxå, vaknade vid 7 och det kanske inte var så smart men ska iaf försöka sova tidigare ikväll en vad jag har gjort dom senaste dagarna. Ska sova nu så vi hörs imorgon. puss godnatt !
.


TISDAG

Hejsan ! Dagen i dag vet jag inte hur jag ska beskriva den.. lite flummig och trött men änndå jobbig. Nä men måste även säga att vi jobbade på bra i slutet och fick då sluta lite tidigare. Kom med 3 bussen hem till Igelfors så ligger i sängen nu och har kollat klart på julkalendern. Ska ner och käka något och sen blir det film HÖRS
.

MÅNDAG

 
 
 
 
Hejsan, idag när jag vaknade så va det -20 grader ute med i stan va det som tur inte lika mycket.. Men det va ändå ätte kallt. Annars i skolan så hade vi ingen lärare så gick lite tidigare så jag han med 11 bussen hem till Igelfors. Så nu ligger jag hemma och kollar film och dricker varm oboy ! MYS hejs
.

FÖRSTA ADVENT

Första Advent, alltid lika mysigt. Har kollat lite tv med familjen och nu så ligger jag i sängen och kollar på Spirit, imorogn är det skola igen så det är bara att tagga. Men blir att sova sen så säger godnatt puss !

BÄSTA BEN&JERRY'S


SVIKER EN ALDRIG

16:54

Hejsan, kom nyss hem från älsklingen. Va där i några timmar bara med det va mysigt ändå ! Innan jag åkte så fixade jag lite bilder och det ska jag även fortsätta med. Men först ska jag gå ner och äta lite kebab. HEJS
.

GODMORGON

godmorgon, vaknade för en stund sen och har även tänt första adventsljuset och käkat frukost. Ligger i soffan nu och kollar lite tv, och som sagt idag är det söndag och åker till Finspång sen en stund oxå. Men vi hörs pusshej
.

GOONATT

Hej, ligger just nu i sängen och hade tänkt starta den dära filmen. Men får se den själv för lilpojken måste sova, men känner att jag inte är redo för en söndag imorgon.. Vill ha lov nu tack. Men iaf, orkar inte blogga något mer för dagen så säger Godnatt, pusshej !
.

ÖFLSJÖLHYIDRTJFY

Hejan, just nu så är jag barnvakt åt lillebror. Men innan det så har jag inte gjort någe speiellt.. gosat med katten å även duschat Å TAIT DET LUGNT.. har varit hemma själv en lång stund. Men nu så sitter jag å spelar spel å käkar chips med bror, blir att se film senare. Men vi hörs hejs !
.
därja. 

1 DECEMBER

Hejsan ligger i sängen just nu och Emil har åkt hem för nåra timmar sen.
hade tänkt kolla årets julkalender och se om den är så bra som man har hoppats och inte blir så besviken. Men orkar inte vänta tills ikväll så kollar på svt. Har inga planer för kvällen annars.. men vi hörs hejs.
.
 

RSS 2.0