21:17

Heellu,
Hade tänkt berätta att jag har varit duktig å gjort chokladbollar !! Har även kollat lite tv å suttit vid datorn, men nu så sitter jag i soffan med mamma å lillebror och kollar fångarna på fortet å sen blire film å chokladbolls mys hihi !!


KAN INTE DU TA MEJ UT IKVÄLLFREEEDAG

hejsan !! hemma nu å måste säga att det är satans skönt att vara hemma. blev lite låntråkigt när man inte hade någon dator i lägenheten men nuså.. eller nått.
Men iaf, dagen har varit bra, hade svenska å sen vid 11 typ så fick vi sluta ! åkte med mamma å handla, käka å så va Evelina med oxå ! men det va gott. Sen när vi kom te Finspång så fixade vi bankkort å sen packade jag ihop mina saker å nu är jag hemma !! lyssnar på musik nu å tare lugnt. hörs pussåkram ! 
.

OIRHLKGSDLGHÖLOSRUP

hellu, kom precis hem. dagen va väl helt ok !!  först engelska å sen fick vi våra datorer.. å sen hade vi idrott, snackade om vad vi skulle göra osv. Men snart så ska jag leka med min pojke, så bloggar när jag kommer hem eller nått. HÖRS
.

SCHOOOOOOL

amen tjena ! har fått datorerna nu å dom är ju inte de bästa.. men får väl duga antar jag.. pluttiga å äckliga men får plats i väskan !!
men har rast nu å alla sitter å håller på med datorerna, men får se när vi slutar, annars så slutar vi väl 3 men hörs när jag kommer hem puss hej !
.
ICE CREAM

hellllu, 
har nu varit duktig å diskat osv !! kollar även på robinson å är jätte trött, blir att lägga sej i sängen sen å se om man somnar eller om det blir att se film eller tv.. men imorgon äre ju en ny dag å då får vi se vad som händer men alarmet står på kl 6 iaf !! hörs imorogn pusssaar 
.18:57

Hejsanhejsan !!
Idag så hare varit en lång dag.. Fört så hade vi logi i 3 timmar å sen matte ! Gick väl bra men va igen höjdare.. Efter skolan blev det glass på donken å sen gick jag å eve te Hannahpannah en stund, snacka med henne osv ! Men nu så sitter jag å kollar tv, å mamma har äntligen kommit med en dator så har sen oxå.. Men imorgon får vi skolans dator så det blir väl kul det med men ska fixa lite käk nu så hörs !!


ONSDAG

Godmorgon, ledsen för jag inte blogga igår.. Va trött å orkade inte helt enkelt. Men skolan va okej, sen somna jag, va med Hannah en stund å sen mot kvällen kom älsklingen å sov hos mej.
Men nu så sitter jag på bussen mot skolan å är redo för matte å sånt.. Men hörs senare pusshej


13:50

Hemma nu å dagen har varit lyckad, hade som sagt den första lektionen å sen blev det tandläkaren ! Slutade sen å när jag kom te Finspång så käka jag lunch men mammi å nu så ligger jag i sängen å kollar tv å tare chillidill !! Puss


@tandläkarn

Hej, hade tänkt att blogga nu när man har tid..
Sitter hos tandläkaren å dom är sena som vanligt.. Men efter detta så slutar jag väl antar jag, men har haft lektion om turismen å det är ju super kul !! Hehe.. Nä men det är svin kallt ute oxå å det är inte kul, inte alls kul. Men hörs !


RAIN RAIN RAIN

vilket bajsväder.. 
gick ut för att fota lite när det regnade lite lätt å sen började det åska å grejer.. trodde jag skulle dö ! ae det är inte kul med sånt. Men ska gå å duscha nu å sen packa och får se om de blir någon fotbollsmatch eller om man drar te finspång men vi hörs !
.

GODMORGON

Godmorgon ! 
vaknade ganska så tidigt fast jag hade tänkt att sova ut.. men gick inte så bra.. men är vaken nu iaf !
har legat å kollat på tv å käkat frukost. Men vet inte vad som händer idag, åker te finspång mot kvällen om inte tidigare.. Stora syster har åkt mot turkiet nu å är fett avundsjuk, skulle verkligen inte sitta fel med att åka iväg en vecka ! aja.. hörs senare !
.


20:02

Hellluu, ledsen för jag inte har bloggat, har inte orkat.. Men iaf, Emil sov ju hos mej idag å vid 11 ungefär så åkte vi te regnamarken, där jag trodde att jag skulle behöva jobba men slapp !! Men va där en stund å sen så åkte Emil hem å jag fick stanna kvar ett tag till.. Men sen när jag kom hem så har jag inte gjort någe speciellt.. Snart blire film eller nått hörs !!


24♥


FREDAG

Hejan hade tänkt blogga lite om dagen lite fort!
Har gjort massa uppdrag typ som 3:orna har fixat för oss 1,2 or å det va väl lite skoj.. Nä men lite kul vare men mot slitet så börja det regna massor å det va inte kul.. Men nu är jag hemma å har älsklingen här med så vi ska se vad vi kan hitta på pusshej


lkgeujsfpotjgosejhposegh

heelllu ! 
skolan idag va helt ok ! gjorde inget speciellt, slutade vid 2 idag med å de va helt okej osv.. men ist för att åka till lägenheten så åkte jag hem. käka mat å sitta vid datorn !! men ska städa lite oxå hehe men vi hörs pöss !!
.
har även fått frågan om vilket gymnasie jag går på osv ! 
SVAR : Jag går på john bauergymnasiet hotell,  och så har jag min lägenhet i Finspång vid bergska exakt hehe ! 

ÅÅÅÅÅÅHH

Åh en sån här krabat skulle inte sitta fel å ha som sällskap i lägenheten !!
(Bilderna är från weheartit)


TISDAG

Hejsanhejsan, andra skoldagen har varit bara bra. Fick bara ute massa å göra olika saker.. Det gick bra men det blev satans varmt.. Men slutade vid 2 typ åkte med bussen å sen så har jag varit här å inte gjort någonting speciellt! Men vi hörs kanske pööööss !!
Omnoom nudlar hihi


20:56

Hejsanhejsan
Hade tänkt att blogga nu mot kvällen. Har mest legat å kollat på tv, å ligger å kollar på robinson nu.. Hehe nä men duschat blåst håret.. Men inget speciellt kul annars. Men hoppas på att få en dator imorgon ! För skolan dator får vi nästa vecka tror jag.. Men aja.. Vi hörs imorgon Godnatt puss!


FÖRSTA SKOLDAGEN

Hejsan !!
Förarna skoldagen avklarad nudå ! Känns väl rätt så bra. Fick festis, käkade bulle å sen spelade vi kubb med våran underbara nya klass ! Hehe mä men det kommer nog bli bra :) men slutade vid 11 ungefär så satte oss på donken å köpte glass, å sen blev det buss hem. Men behövde inte vara själv så länge tills min pojke kom. Käkade å kollade serie men nu har han åkt å jag kollar tv hörs senare puss hejs


BREAKFAST


KRÄFTSKIVA ♥

godkväll
hade tänkt göra ett sista inlägg gör dagen.. Idag så har jag varit i MIN lägenhet å städat å fixat osv å käkat lunch med syster ! kommer bli super å flytta in dit imorron förhoppningsvis.
men har även sovit middag moahha, jätte skönt å det behövs. men sen så gick vi te mormor å morfar för att käka å sen blev det kräft skiva å det är så underbart hehe, oomnomnom ! Det va väl min dag idag, hörs imorgon puss å godnatt !
.
 


#RUBRIK

Hejsan !
Bloggar nu igen, va ju på rix i torsdags åkte dit med mamma å sen så va jag med elin. Tuppade nästan av ett tag men det gick bra.. Hehe. Men träffade som andra, å sen så kollade vi fyrverkerierna och sen åkte vi å käka donken. Åkte till älsklingen efter dä och sov där till fredag å då åkte vi med Lisa å Frida te marknaden å va där en stund å sen såg på fyrverkerierna där igen. Sen blev det att åka hem å sova i min egen säng.
Dä va väl dom 2 sista dagarna ! Hörs


14:02

Amen hej !
Va väl en vecka sen senast kanske.. Hehe men har sätt att jag börjar tappa min läsare osv å fet är ju lite trist bara för att jag inte orkar blogga å inte har så mycket att blogga om. Men börjar väl igen lite smått å sen se vad som händer!
Igår så va jag med flickorna å sen så blev det fäst, skojsigt lite så där i början sen blev det bara jobbigt.. Men ahja, det va kul ! Bättre än att ligga i sängen hela dan hehe ! Men sen så sov jag i lägenheten å ni har jag kommit hem men hörs senare pösss


SICK..


22:53

Ledsen för jag inte har bloggat..
Har varit hos Emil, å som sagt så kolla vi på bio i tisdags å kollade spiderman å det va bra ! Men sen så har vi legat å kollat serie, det gör jag nu med å sen ska jag sova så görs imorgon ! NATT


BIO MYS MED ÄLSK

 


16:56

hejsan, 
kom precis hem från Finspång ! 
åkte dit med mamma, kollade läget i lägenheten å så blev det att handla oxå.. men nu så är jag hemma å det är alltid så fint väder när man har tråkigt.. eller nått.. regnigt å inte alls kul. så blir att lägga sej i sängen å kolla film ! HÖRS

LALALALAALALALAA

hejsanhejsan, kom typ precis in.. eller nått ? har varit ute å åkt longboard med Elin å snackat en hel del ! kulkul. men sen när jag kom hem så va det mat å då blev det pizza, naajz ! men nu så sitter jag här å lyssnar på bra musik ! hörs hejs
.
 

HEJ & GODMORGON

Vaknade vid halv 12 typ, sen så åkte Emil hem efter ett tag nu på morgonen.. så då käka jag frulle å sen har jag helat i sängen å kollat tv å inte gjort någe speciellt, men nu så har jag tråkigt.. men får se vad jag hittar på hörs !
.

 
 

HEJSAN

ska bara göra ett snabbt inlägg.. vaknade vid 12 å då så åkte jag å mamma te stan, köpte en vanlig vit t-shirt å sen ett skal te tellen från glitter hehe, awesome ! men sen så hämtade vi min pojke så han är här nu å är väl ganska så trött.. men kanske blir ett inlägg ikväll eller nått men vi hörs då iaf puss hej!
.
 

AS LONG AS YOU LOVE ME

hejhejhej !
kom typ hem nyss, haft det mega bra hos min pojke dom hära 2 dagarna. gjort en del skoj !! hehe. men nu så sitter jag å lyssnar på musik å gör väl inget speciellt, ska gå å duscha osv, men vi hörs pusspuss !!
.

1 AUGUSTI

Hejsanhejsan, Har ju varit hos Emil, å bor att stanna en natt till ! Har bakat å varit ute, tom tvättat bilen. Så bra är vi !! Hehe nä men nu sitter vi å kollar på bajs os.. Hörs imorgon puss.


18:04

Helllu, Har varit ute ett tag förut å åkte longboard med lillebror, så håret torka ! Rätt praktiskt :):) Men iaf, sitter nu på bussen te Finspång för att sen gå te älskling å får väl se vad vi ska hitta på. Men vi hörs väl någon gång hejs!


RSS 2.0